Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) All All 1,030,161,282.00 446 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 160,000 2014-12-26 2014-12-29 28010100472014 Elektricitet TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.FAT.SHP.POSTE NENTOR 2014 SER 16486960
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 32,862 2014-12-26 2014-12-29 27910100472014 Sherbime telefonike 1010047 TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK KAMAT-VONESA EN.EL.KO.M070019072301 PER 2014 KRUJE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 22,193 2014-12-23 2014-12-24 27710100472014 Paga baze 1010047 TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK KAMAT VONESA EN.EL.KO.A536 DURRES SIPAS AKT-RAKORDIMIT
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ETERIA Durres 687,378 2014-12-23 2014-12-24 16310100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS FORMATIT 3 NR.118/11 23.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) NDERMARJA UJESJELLSIT KAVAJE Durres 696 2014-12-23 2014-12-24 27810100472014 Ilaçe dhe materiale mjeksore TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK UJE KL 12020 FAT 1764864 KAVAJE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GLAUKIAS TECHNOLOGY Durres 527,503 2014-12-23 2014-12-24 16210100472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS FORMATIT 3 NR.110/12 23.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 2,000 2014-12-22 2014-12-23 26510100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK V.GJYQESORE ME BORDERO PER MARLEN BEQIRAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ANILA GEGA Durres 9,900 2014-12-22 2014-12-23 27110100472014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK MATERIALE ZYRE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ANILA GEGA Durres 9,700 2014-12-22 2014-12-23 27410100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK MATERIALE ZYRE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) BLEDI LOÇI Durres 33,360 2014-12-22 2014-12-23 27210100472014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK MATERIALE PASTRIMI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) CITRUS Durres 27,240 2014-12-22 2014-12-23 27310100472014 Shpenzime per honorare TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK SHERBIME FAT 363
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) BLEDI LOÇI Durres 51,960 2014-12-22 2014-12-23 26910100472014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK BLERJE MAT.PASTRIMI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ALBANIAN HERB Durres 1,232 2014-12-18 2014-12-19 2910100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TAT/FIT TE 2014 SIPAS SHKR.22399/5
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ENHO Durres 37,209 2014-12-18 2014-12-19 3810100472014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM T/FITIM TE 2014 SIPAS SHKR.22394/5
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) DELD Durres 45,490 2014-12-18 2014-12-19 5110100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM T/FITIMI TE 2014 SIPAS SHKR.23272/5
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ARUCI - GRUP Durres 59,223 2014-12-18 2014-12-19 7510100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM T/FIT TE 2014 SIPAS SHKR.22565/4
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) VARAKU E Durres 1,311,758 2014-12-18 2014-12-19 3210100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS SHKR.22636/5
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ENHO Durres 33,718 2014-12-18 2014-12-19 3910100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS SHKR.22394/5
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) SHALA-TRANS Durres 145,697 2014-12-18 2014-12-19 7310100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS SHKR.23300/6
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) ALBANIAN HERB Durres 29,615 2014-12-18 2014-12-19 2810100472014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK RIMBURSIM TVSH TE 2014 SIPAS SHKR.22399/5