Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) All All 55,426,607.00 190 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 6,343 2014-12-30 2014-12-31 23110100462014 Paga baze 1010046 Tatimet difer. tap prill 2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) RADIKA Diber 120,000 2014-12-30 2014-12-31 23210100462014 Blerje dokumentacioni 1010046 Tatimetblerje dok. fat nr 29 date 23.12.14
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) KASTRIOT VORFI Diber 108,990 2014-12-30 2014-12-31 22310100462014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010046 Tatimet materiale pastrimi fat nr 84 date 18.12.14
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) ÇUPI GROUP Diber 10,118,145 2014-12-30 2014-12-30 0510100462014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH 1010046 Tatimet RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) "BESJANA" Diber 3,756,077 2014-12-26 2014-12-29 0410100462014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH 1010046 Tatimet RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) UJESJELLESI Diber 2,832 2014-12-22 2014-12-23 21210100462014 Uje 1010046 tatime uji nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 4,687 2014-12-22 2014-12-23 21910100462014 Elektricitet 1010046 tatime energji b23698 nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) NDERMARRJA UJESJELLESI PESHKOPI Diber 780 2014-12-22 2014-12-23 21310100462014 Uje 1010046 Tatimet uji nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Diber 58,584 2014-12-22 2014-12-23 22210100462014 Paga baze 1010046 tatime VENDIM GJYQESOR NR 15 DATE 16.01.14
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 26,174 2014-12-22 2014-12-23 21710100462014 Elektricitet 1010046 tatime energji c43243 nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 36,348 2014-12-23 2014-12-23 21510100462014 Posta dhe sherbimi korrier 1010046 Tatimet posta nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 41,041 2014-12-22 2014-12-23 22010100462014 Sherbime telefonike 1010046 tatime telefon nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,244 2014-12-22 2014-12-23 21610100462014 Posta dhe sherbimi korrier 1010046 tatime posta nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) NDERMARRJA UJESJELLESI PESHKOPI Diber 5,964 2014-12-22 2014-12-23 21410100462014 Uje 1010046 Tatimet uji nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 2,536 2014-12-22 2014-12-23 21810100462014 Elektricitet 1010046 tatime energji a01972 nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) BUJAR HAKORJA Diber 9,900 2014-12-22 2014-12-23 22110100462014 Sherbime te tjera 1010046 tatime sherbime te ndryshme fat nr 01 date 16.12.14
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) EDUARD ALLAMANI Diber 1,134,880 2014-12-11 2014-12-12 20610100462014 Shpenzime gjyqesore 1010046 Tatimet vendim gjyqesor nr 237 date 26.04.10
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 13,700 2014-12-09 2014-12-10 20310100462014 Udhetim i brendshem 1010046 Tatimet DJETA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 44,400 2014-12-09 2014-12-10 20410100462014 Udhetim i brendshem 1010046 TATIMET DJETA PER 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) ZYRA PERMBARIMIT DIBER Diber 12,240 2014-12-09 2014-12-10 20710100462014 Shpenzime gjyqesore 1010046 TATIMET VENDIM GJYQESOR NR.603 DATE 20.11.12