Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) All All 16,705,169,087.00 470 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 18,341 2014-12-29 2014-12-30 29010100412014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft takse vjetore seri 163392658 dt 27.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 15,107 2014-12-29 2014-12-30 28810100412014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft takse vjetore seri 163392663 dt 27.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 17,854 2014-12-29 2014-12-30 28910100412014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft takse vjetore seri 163392675 dt 27.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 9,240 2014-12-29 2014-12-30 28710100412014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft takse vjetore seri 163392669 dt 27.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) KURUM INTERNATIONAL SH.A. Tirane 50,000,000 2014-12-24 2014-12-26 21710100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 14.11.2014 dhe miratimit nga inst dt 23.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-12-24 2014-12-26 28510100412014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft uji dt 28.11.2014, nentor 2014,
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) OLIM Tirane 10,000,000 2014-12-19 2014-12-23 21310100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2014-12-22 2014-12-23 283101004120141 Elektricitet 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft energjie nr kontr a-201005
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) F.P.M (K11812001N) Tirane 11,797,860 2014-12-19 2014-12-23 21510100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ENERGJI ASHTA Tirane 24,000,000 2014-12-22 2014-12-23 21610100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 17.9.2014 dhe miratimit nga inst dt 19.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) "ALBACO SHOES" Tirane 3,724,375 2014-12-19 2014-12-22 20910100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD Tirane 200,000,000 2014-12-19 2014-12-22 20810100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) BERALB Tirane 16,438,939 2014-12-19 2014-12-22 21010100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) F.P.M (K11812001N) Tirane 12,966,703 2014-12-19 2014-12-22 21110100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) EUROTEOREMA PEQIN Tirane 36,895,735 2014-12-19 2014-12-22 21410100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBCHROME Tirane 52,838,646 2014-12-19 2014-12-22 21210100412014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJT RAJONALE TATIMORE.vipat, rimbursim TVSH koherente sipas kerkese subj dt 16.10.2014, dhe miratimit per rimbursim dt 18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,188 2014-12-18 2014-12-19 278101004120141 Sherbime telefonike 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft tel nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,536 2014-12-18 2014-12-18 28010100412014 Sherbime telefonike 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft tel nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 36,335 2014-12-18 2014-12-18 27910100412014 Sherbime telefonike 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft tel nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,975 2014-12-18 2014-12-18 28110100412014 Sherbime telefonike 1010041 Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik ft tel nentor 2014