Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) All All 813,004,083.00 1,086 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) O L S O N I Tirane 45,360 2014-12-30 2014-12-31 112610100392014 Blerje dokumentacioni 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl regjistra up dt 11.12.2014, nj fit dt 16.12.2014, seri 18696635 dt 23.12.2014, fh dt 23.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) FASTECH Tirane 418,800 2014-12-30 2014-12-31 112510100392014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl cryptgaphic USB Token up dt 9.12.2014, nj fit dt 17.12.2014, seri 18444710 dt 24.12.2014, fh dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 37,105 2014-12-30 2014-12-31 112710100392014 Posta dhe sherbimi korrier 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft abonim ne shtyp kv dt 10.1.2014, seri 12594942 dt 9.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) ILIR RREMI Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-31 112310100392014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl dhe vendosje pompe up dt 10.12.2014, form nr 5 dt 26.12.2014, seri 6949341 dt 26.12.2014, fh dt 26.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 64,040 2014-12-30 2014-12-31 112810100392014 Paga baze 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft cel nentor 2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) ARBAN PEQINI Tirane 30,870 2014-12-30 2014-12-31 112410100392014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl kartolina up dt 18.12.2014, nj fit dt 19.12.2014, seri 5890324 dt 24.12.2014, fh dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 837,530 2014-12-28 2014-12-29 111810100392014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor sipas listes bashkngjitur urdher tit dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,416,698 2014-12-28 2014-12-29 111610100392014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor per Merita Aleksi urdher tit dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) BESNIK BAJRAKTARI Tirane 113,662 2014-12-28 2014-12-29 111410100392014 Shpenzime gjyqesore 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor per Dervish Llanaj urdher tit dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 5,050,458 2014-12-28 2014-12-29 111310100392014 Shpenzime gjyqesore 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor per Afrim Kanani urdher tit dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) COFFEE CLUB Tirane 24,500 2014-12-28 2014-12-29 112110100392014 Shpenzime per pritje e percjellje 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft shp pritje urdher dt 18.12.2014, 17.12.2014, seri 18222939 dt 22.12.2014, fh dt 22.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) SINTEZA CO Tirane 931,897 2014-12-28 2014-12-29 111910100392014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl printera up dt 13.10.2014, nj fit dt 9.12.2014, kontr dt 19.12.2014, seri 13679622 dt 23.12.2014, fh dt 23.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 184,153 2014-12-28 2014-12-29 111710100392014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor sipas listes bashkngjitur urdher tit dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) "ABCOM" Tirane 11,500 2014-12-28 2014-12-29 112010100392014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft sherb interneti kv dt 10.1.2014,. seri 124254160 dt 23.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 389,069 2014-12-28 2014-12-29 111510100392014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor per Agim Konomi urdher tit dt 26.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) ALSTEZO(J63208420N) Tirane 291,520 2014-12-24 2014-12-26 110610100392014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft rip mak kv dt 25.8.2014, seri 13885237 dt 15.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) DORIAN KOSOVA Tirane 6,000 2014-12-24 2014-12-26 110910100392014 Shpenzime per pritje e percjellje 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft shp pritje, up dt 11.12.2014, 10.12.2014, seri 170244285 dt 12.12.2014, fh dt 12.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 12,574 2014-12-24 2014-12-26 111010100392014 Sherbime telefonike 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft cel dt 1.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) COFFEE CLUB Tirane 7,000 2014-12-24 2014-12-26 110810100392014 Shpenzime per pritje e percjellje 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft shp pritje, up dt 11.12.2014, 10.12.2014, seri 18235199 dt 12.12.2014, fh dt 12.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Tirane 13,200 2014-12-24 2014-12-26 110710100392014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft prodhim dok kv dt 13.1.2014, seri 19005911 dt 17.12.2014, fh dt 17.12.2014