Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Tirane (3535) All All 44,631,885.00 119 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Tirane (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 157,399 2014-12-19 2014-12-23 14410100352014 Kancelari Dega e Thesarit Tirane .UP nr.12 date 09.12.2014;Njoftim fituesi date 12.12.2014;fatura nr.1909 date 16.12.2014;Fh nr.12 date 16.12.2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) ARDIT LOLOCI Tirane 86,800 2014-12-18 2014-12-19 14210100352014 Te tjera transferta tek individet Dega e Thesarit Tirane Likujdim Vendim gjyqesor ne favor te Aleksander Gjoka
  Dega e Thesarit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 72,673 2014-12-18 2014-12-19 14310100352014 Te tjera transferta tek individet 1010035 Dega e Thesarit Tirane. Vendim Gjyqesor ne favor te Selim Nela nr.leternjoftimi 025495461
  Dega e Thesarit Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 13,169 2014-12-16 2014-12-17 14010100352014 Sherbime telefonike 1010035 Dega e Thesarit Tirane. lik ft telefoni Nentor 2014 per numrat 2340013dhe 2375466
  Dega e Thesarit Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 23,600 2014-12-16 2014-12-17 14110100352014 Te tjera transferta tek individet Dega e Thesarit Tirane .tatim vendim gjyqesor nr.11028 date 15.11.2012 Armando Shuaipi
  Dega e Thesarit Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 58,564 2014-12-11 2014-12-12 13710100352014 Elektricitet 1010035 Dega e Thesarit Tirane. lik ft energjie Nentor 2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,440 2014-12-11 2014-12-12 13910100352014 Uje Dega e Thesarit Tirane . lik ft Dhjetor 2013;Janar-Nentor 2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 39,276 2014-12-11 2014-12-12 13810100352014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit Tirane . lik ft Nr.4890 date 26.11.2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) EMIR BABAJ Tirane 29,900 2014-12-02 2014-12-03 13410100352014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Dega e Thesarit Tirane . lik ft riparimi Proce-verbal Formular Nr.4 date 01.12.2014; fatura nr.13 date 01.12.2014 seria 1106468
  Dega e Thesarit Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,584,161 2014-12-01 2014-12-01 13210100352014 Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit Tirane pagat Nentoe 2014 Nr.punonj.45
  Dega e Thesarit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 560,699 2014-12-01 2014-12-01 13110100352014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Dega e Thesarit Tirane pagat Nentor 2014 Nr.punonj.45
  Dega e Thesarit Tirane (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 202,320 2014-12-01 2014-12-01 13310100352014 Kancelari Dega e Thesarit Tirane . lik ft blerje kancelari Up11 date 18.11.2014;njoftim fituesi data 25.11.2014; fatura nr.119806412 date 25.11.2014;Fh.nr.11 date 25.11.2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 83,260 2014-11-20 2014-11-21 12810100352014 Elektricitet 1010035 Dega e Thesarit Tirane. lik ft energjie Tetor 2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 21,870 2014-11-20 2014-11-21 12910100352014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit Tirane . lik ft Nr.4506 date 26.10.2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,278 2014-11-20 2014-11-21 13010100352014 Sherbime telefonike 1010035 Dega e Thesarit Tirane. lik ft telefoni Tetor 2014 per numrat 2340013dhe 2375466
  Dega e Thesarit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,964,500 2014-11-18 2014-11-19 12710100352014 Sherbimet bankare 1010035 Dega e Thesarit Tirane. Vendim Gjyqesor ne favor te Flori Nikolli nr.leternjoftimi 031958009
  Dega e Thesarit Tirane (3535) GEZIM SERJANI Tirane 9,840 2014-11-04 2014-11-05 12410100352014 Sherbime te tjera Dega e Thesarit Tirane . lik ft riparim qepeni Formulari nr.4 date 17.09.2014,fatura nr.141 date 17.09.2014
  Dega e Thesarit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 571,377 2014-11-03 2014-11-03 12210100352014 Shtesa page te tjera Dega e Thesarit Tirane pagat tetor 2014 Nr.punonj.45
  Dega e Thesarit Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,617,053 2014-11-03 2014-11-03 12310100352014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Dega e Thesarit Tirane pagat tetor 2014 Nr.punonj.45
  Dega e Thesarit Tirane (3535) EDLIRA JAKUPI(L31511001C) Tirane 44,360 2014-10-31 2014-10-31 12110100352014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Dega e Thesarit Tirane . lik ft bl materiale pastrimi Up 10 date 20.10.2014, Formular njoftim fituesi date 29.10.2014,fatura 692 dhe 693 date 29.10.2014,fh 09 dhe 10 date29.10.2014