Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) All All 7,835,226.00 104 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 18,698 2014-12-29 2014-12-30 16610100332014 Elektricitet 1010033 DEGA THESARIT SHKODER KODI SH2A020013030125 FAT 619558980 DT 25.12.2014 FAT 008700 DT 29.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) SHTYP- ROZAFAT 2001 Shkoder 5,000 2014-12-29 2014-12-30 16510100332014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA THESARIT SHKODER FAT 008700 DT 29.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) BRIELA Shkoder 11,400 2014-12-24 2014-12-26 16410100332014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA THESARIT SHKODER FAT 15471336 DT 23.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) GLODIAN MISRI Shkoder 10,000 2014-12-22 2014-12-23 16310100332014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale dega thesarit likuj fat nr 002337 dt 16.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) GLODIAN MISRI Shkoder 10,000 2014-12-22 2014-12-23 16210100332014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale dega thesarit likuj fat nr 002336 dt 16.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) "K.M.KONTRUKSION" Shkoder 12,000 2014-12-18 2014-12-19 16110100332014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DEGA THESARIT LIKUJ FAT NR 18017921 DT 16.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 4,592 2014-12-11 2014-12-11 15410100332014 Sherbime telefonike dega thesarit shkoder likuj fat nr 7190369437 dt 30.11.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 4,020 2014-12-11 2014-12-11 15510100332014 Posta dhe sherbimi korrier dega thesarit shkoder likuj fat nr 16487177 dt 30.11.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) ALBAMEDIA Shkoder 146,280 2014-12-10 2014-12-10 15310100332014 Kancelari dega thesarit shkoder likuj fat nr 15467465,15467466 dt 04.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) DIMEX Shkoder 52,188 2014-12-09 2014-12-09 15210100332014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim dega thesarit shkoder likuj fat nr 17667861,17667862 dt 03.12.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 50,000 2014-12-03 2014-12-03 15010100332014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DEGA THESARIT SHKODER LIKUJ FAT NR 7104176 DT 26.11.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 16,497 2014-12-03 2014-12-03 15110100332014 Elektricitet 1010033 DEGA THESARIT LIKUJ FAT NR 618651359DT 14.11.2014 KON SH 230125
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) BANGA E PARE E INVESTIMEVE Shkoder 46,968 2014-12-01 2014-12-01 14810100332014 Shtese page per vjetersi ne pune DEGA THESARIT SHKODER PAGA NENTOR NR 1
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 294,843 2014-12-01 2014-12-01 14710100332014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DEGA THESARIT SHKODER PAGA NENTOR NR 6
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 118,576 2014-12-01 2014-12-01 14910100332014 Shtese page per funksionin DEGA THESARIT SHKODER PAGA NENTOR NR 2
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) SHPETIM BEKTESHI Shkoder 23,000 2014-11-19 2014-11-20 14610100332014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DEGA THESARIT LIKUJ FATNR 004136 DT 05.11.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) FATLUM ADEMOVI Shkoder 10,000 2014-11-19 2014-11-19 14510100332014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore DEGA THESARIT LIKUJ FAT 3196797 DT 18.11.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 13,590 2014-11-13 2014-11-13 13910100332014 Elektricitet 1010033 DEGA THESARIT SHKODER KONTRATE SH230125 FAT 616984036 DT 20.10.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 3,960 2014-11-13 2014-11-13 13810100332014 Posta dhe sherbimi korrier DEGA THESARIT SHKODER FAT 16487024Dt 31.10.2014
  Dega e Thesarit Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 4,398 2014-11-13 2014-11-13 13710100332014 Sherbime telefonike DEGA THESARIT SHKODER FAT 718833801 Dt 31.10.2014