Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) All All 6,703,797.00 79 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) "IRAL"(K33708629S) Pogradec 17,120 2014-12-31 2014-12-31 13810100292014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010029 THESARI POGRADEC FATURA 14735879 DATE 31.12.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) ALBTELEKOM SH.A. Pogradec 10,027 2014-12-23 2014-12-24 13510100292014 Sherbime telefonike LIK.TELEFON THESARI POGRADEC 1010029 FT NR 718982377 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 15,792 2014-12-23 2014-12-24 13410100292014 Elektricitet 1010029 LIK.ENERGJI THESARI POGRADEC FT NR 618652661 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) "IRAL"(K33708629S) Pogradec 17,120 2014-12-23 2014-12-24 13710100292014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes LIK.THESARI POGRADEC FT NR 14735875 DTt 01.12.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 1,644 2014-12-23 2014-12-24 13610100292014 Posta dhe sherbimi korrier LIK.SH. POSTAR THESARI POGRADEC FT NR 11517088 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) VAJANIHE Pogradec 51,000 2014-12-15 2014-12-16 12810100292014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave LIK.DEGA E THESARIT POGRADEC FT NR 08 DT 01.12.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) SAN MARKO 2013 Pogradec 68,400 2014-12-03 2014-12-04 12710100292014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave LIK. THESARI POGRADEC FT NR 176 DT 01.12.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) SAN MARKO 2013 Pogradec 27,600 2014-12-01 2014-12-02 12610100292014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj LIK. THESARI POGRADEC FT NR 173 DT 27.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE TREGTARE Pogradec 190,079 2014-12-01 2014-12-01 12510100292014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1010029 THESARI POGRADEC PAGA NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) ALBTELEKOM SH.A. Pogradec 8,384 2014-11-26 2014-11-26 12410100292014 Sherbime telefonike LIK.TELEFON THESARI POGRADEC 1010029 FT NR 71884.344 dt 31.10.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) JOKLEN & CO Pogradec 30,720 2014-11-25 2014-11-25 12310100292014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim LIK.THESARI POGRADECFT NR 49 DT 20.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) EURO OFFICE Pogradec 72,960 2014-11-19 2014-11-20 12210100292014 Kancelari LIK.THESARI POGRADEC FT NR 125827419 DT 04.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) C O L O M B O Pogradec 36,000 2014-11-19 2014-11-19 12110100292014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres LIK.THESARI POGRADEC FT NR 18334061 DT 24.10.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) "IRAL"(K33708629S) Pogradec 17,120 2014-11-19 2014-11-19 12010100292014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes LIK.THESARI POGRADEC FT NR 14735871 DT 03.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 1,884 2014-11-19 2014-11-19 11910100292014 Posta dhe sherbimi korrier LIK.SH. POSTAR THESARI POGRADEC 1010029 FT NR 11517500 DT 31.10.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) JOKLEN & CO Pogradec 86,952 2014-11-05 2014-11-06 11310100292014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore LIK.THESARI POGRADEC FT NR 34 DT 03.11.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 10,752 2014-11-03 2014-11-03 11210100292014 Elektricitet 1010029 LIK.ENERGJI THESARI POGRADEC FT NR 617288214 DT 26.10.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE TREGTARE Pogradec 213,684 2014-11-03 2014-11-03 11110100292014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe LIK.PAGA THESARI POGRADEC TETOR 2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) JOKLEN & CO Pogradec 90,000 2014-10-29 2014-10-29 11010100292014 Kancelari LIK.THESARI POGRADEC 1010029 FT NR 31 DT 28.10.2014
  Dega e Thesarit Pogradec (1529) JOKLEN & CO Pogradec 10,000 2014-10-24 2014-10-27 10910100292014 Blerje dokumentacioni LIK.THESARI POGRADEC 1010029 FT NR 150 DT 10.10.2014