Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Mat (0625) All All 3,922,127.00 72 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 121,900 2014-12-15 2014-12-16 8710100252014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Thesari Mat (1010025) Lik.Shpenz. mater. zyre te pergjithshme +Shpenz. mater.per funks. e paisjeve.Fat.Nr.2,2/1 Dt.15.12.2014.Urdh.Prok.Nr.10 Dt.10.12.2014.
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 6,500 2014-12-15 2014-12-16 8810100252014 Te tjera shperblime per personelin Thesari Mat (1010025) Lik.Sherbime Pastrimi muaji Dhjetor. Fat.Nr.3 Dt.15.12.2014 Urdh.Prok.Nr.1 Dt.27.05.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) ENGJELLUSHE HYSA Mat 92,000 2014-12-03 2014-12-03 8610100252014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Thesari (1010025) Lik.Kancelari dhe Mater. te tjera zyre e te pergjithshm.Fat.Nr.38,38/1,38/2 Dt.01.12.2014.Urdh.Prok.Nr.9 Dt.24.11.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 10,000 2014-11-27 2014-12-01 8410100252014 Shpenzime per honorare Thesari Mat (1010025) Lik.Shpenz. te tjera mater. e sherbime (Sherbime e printime).Fat.Nr.77 Dt.25.11.2014. Urdh.Prok.Nr.8 Dt.19.11.2014.
  Dega e Thesarit Mat (0625) RAIFFEISEN BANK SH.A Mat 197,778 2014-12-01 2014-12-01 8510100252014 Elektricitet Thesari (1010025) Lik.Pagat Muaj Nentor. List.Pagesa Nr.Punonj.4
  Dega e Thesarit Mat (0625) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mat 3,796 2014-11-26 2014-11-27 8010100252014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1010025 Dega e Thesarit Mat Lik. Energji elek. muaji Tetor. Fat.Nr.617286721 Dt.26.10.14 Kodi Klient.BU0A010033001962
  Dega e Thesarit Mat (0625) POSTA SHQIPTARE SH.A Mat 3,084 2014-11-27 2014-11-27 8210100252014 Uje Thesari (1010025) Lik.Sherbim Postar muaji Tetor.Fat.Nr.545 Dt.31.10.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) ALBTELEKOM SH.A. Mat 3,935 2014-11-27 2014-11-27 8110100252014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin Thesari (1010025) Lik.Sherbim Tel. muaji Tetor.Fat.Nr.718801965 Dt.31.10.2014 Klient.Nr.310001864665.
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 6,500 2014-11-27 2014-11-27 8310100252014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Thesari Mat (1010025) Lik.Sherbime Pastrimi muaji Nentor. Fat.Nr.76 Dt.25.11.2014 Urdh.Prok.Nr.1 Dt.27.05.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) RAIFFEISEN BANK SH.A Mat 197,778 2014-11-03 2014-11-03 7710100252014 Paga baze Thesari (1010025) Lik.Pagat Muaj Tetor. List-Pagese Nr.Punonjs.4
  Dega e Thesarit Mat (0625) "RUÇI" Mat 76,800 2014-10-31 2014-10-31 7610100252014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Thesari (1010025) Lik.Sherbim per ngrohje(Gaz).Fat.Nr.26 Dt.31.10.2014. Urdh. Prok.Nr.7 Dt.27.10.2014.
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 6,500 2014-10-28 2014-10-28 7510100252014 Elektricitet Thesari Mat (1010025) Lik.Sherbime Pastrimi muaji Tetor. Fat.Nr.66 Dt.28.10.2014 Urdh.Prok.Nr.1 Dt.27.05.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) POSTA SHQIPTARE SH.A Mat 4,560 2014-10-24 2014-10-24 7410100252014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Dega e Thesarit Mat (1010025) Lik. Sherbim Postar muaji Shtator. Fat.Nr.488 Dt.30.09.2014.
  Dega e Thesarit Mat (0625) ALBTELEKOM SH.A. Mat 4,008 2014-10-24 2014-10-24 7310100252014 Shpenzime per honorare Dega e Thesarit Mat (1010025) Lik. Sherbim Tel. muaji Shtator. Fat.Nr.718627956 Dt.30.09.2014. Klient.Nr.310001864665.
  Dega e Thesarit Mat (0625) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mat 20,114 2014-10-13 2014-10-14 6810100252014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1010025 Thesari Mat(1010025) Lik.Energji Elek. (Rritje Fuqie). Serial 00054877 Dt.09.10.2014. Form. Nr.2.Preventiv Nr.0020200 dt.10.10.2014. Kodi Klient.BU0A0100330011962
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 6,500 2014-09-26 2014-09-29 6510100252014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Thesari Mat (1010025) Lik.Sherbime Pastrimi muaji Shtator. Fat.Nr.60 Dt.26.09.2014 Urdh.Prok.Nr.1 Dt.27.05.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mat 3,695 2014-09-25 2014-09-26 6410100252014 Paga baze - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per vjetersi ne pune 1010025 Dega e Thesarit Mat (1010025) Lik. Energji Elekt. muaji Gusht.Fat.Nr.615062722 Dt.29.08.2014 Kodi i Klientit BU0A010033001962
  Dega e Thesarit Mat (0625) ALBTELEKOM SH.A. Mat 4,035 2014-09-25 2014-09-26 6210100252014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit Mat (1010025) Lik. Sherbim telefonik muaji Gusht.Fat.Nr.718441387 Dt.31.08.2014 Nr.Klienti 310001864665.
  Dega e Thesarit Mat (0625) POSTA SHQIPTARE SH.A Mat 3,564 2014-09-25 2014-09-26 6310100252014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit Mat (1010025) Lik. Sherbim Postar muaji Gusht.Fat.Nr.425 Dt.29.08.2014
  Dega e Thesarit Mat (0625) MIMOZA XHEPMETA Mat 6,500 2014-08-26 2014-08-27 5710100252014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Thesari Mat (1010025) Lik.Sherbime Pastrimi muaji Gusht. Fat.Nr.44 Dt.26.08.2014 Urdh.Prok.Nr.1 Dt.27.05.2014