Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) All All 2,771,492.00 72 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 134,669 2014-12-31 2014-12-31 12710100232014 Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit (Paga dhjetor 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BLINISHTA M.Madhe 6,740 2014-12-29 2014-12-30 12610100232014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010023 Dega e Thesarit (shpen.mirmb.)fature nr. 92dt.29.12.2014 seri.16371175
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) LUIGJ NARKAJ M.Madhe 44,000 2014-12-29 2014-12-29 12410100232014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010023 Dega e Thesarit (shp.mirmb)fat.nr.12.serie 7105915 dt.26.12.2014
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BLINISHTA M.Madhe 33,700 2014-12-29 2014-12-29 12510100232014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010023 Dega e Thesarit (shpen.mirmb.e)fature nr. dt.29.12.2014
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) M.Madhe 45,000 2014-12-23 2014-12-23 1231010023 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010023-Dega e Thesarit(lik.fat.nr.577,ser.7297111,dt.23.12.2014)
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) SAN MARKO 2013 M.Madhe 35,280 2014-12-17 2014-12-17 12210100232014 Sherbime te tjera 1010023 Dega e Thesarit (sherb.pas.+mat. 2014 )fature nr.157337833,8 dt.03,15.12.2014
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) ALBTELEKOM SH.A. M.Madhe 4,057 2014-12-15 2014-12-15 12110100232014 Sherbime telefonike 1010023-Dega e Thesarit (telef. nentor 2014 )nr.klienti 310001912160/310001876450
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE M.Madhe 6,232 2014-12-10 2014-12-10 11510100232014 Elektricitet 1010023 Dega e Thesarit (ener.elek.nentor 2014 )kontrate nr.E084546
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 50,000 2014-12-04 2014-12-04 11410100232014 Te tjera transferta tek individet Dega e Thesarit (Shperblim per semundje(operacion) viti 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 1,104 2014-12-04 2014-12-04 11510100232014 Posta dhe sherbimi korrier 1010023-Dega e Thesarit (Posta nentor 2014 )fature nr.serie 1151826
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 107,992 2014-12-01 2014-12-01 11310100232014 Paga baze Dega e Thesarit (Paga nentor 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE M.Madhe 4,031 2014-11-21 2014-11-21 11210100232014 Elektricitet 1010023 Dega e Thesarit (ener.elek.tetor 2014 )kontrate nr.E084546
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 22,840 2014-11-13 2014-11-13 10510100232014 Karburant dhe vaj 1010023-Dega e Thesarit (bl.nafe+gaz )fature nr.37.serie 17561737 dt.11.11.2014)
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) ALBTELEKOM SH.A. M.Madhe 4,105 2014-11-13 2014-11-13 10610100232014 Sherbime telefonike 1010023-Dega e Thesarit (telef. tetor 2014 )nr.klienti 310001912160/310001876450
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 16,430 2014-11-11 2014-11-11 10410100232014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Dega e Thesarit (Lik.raport mjeksor tetor-nentor 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 660 2014-11-04 2014-11-05 10310100232014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit (Posta tetor 2014 )fature nr.serie 1151826
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 151,584 2014-11-03 2014-11-03 10210100232014 Shtesa page te tjera Dega e Thesarit (Paga tetor 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) SAN MARKO 2013 M.Madhe 11,760 2014-10-20 2014-10-20 10110100232014 Sherbime te tjera 1010023 Dega e Thesarit (sherb.pas.+mat. 2014 )fature nr.157337820 dt.30.09.2014
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) ALBTELEKOM SH.A. M.Madhe 4,002 2014-10-14 2014-10-14 9510100232014 Sherbime telefonike Dega e Thesarit (telef. shtator 2014 )nr.klienti 310001912160/310001876450
  Dega e Thesarit M Madhe (3323) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE M.Madhe 4,468 2014-10-13 2014-10-13 9410100232014 Elektricitet 1010023 Dega e Thesarit (ener.elek.shtator 2014 )kontrate nr.E084546