Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) All All 6,432,949.00 74 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 16,000 2014-12-30 2014-12-31 9710100222014 Posta dhe sherbimi korrier 1010022 Thesari Lu per sa lik.abonim ne fletore zyrtare fat.nr.16484853 dt.29.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Lushnje 94,788 2014-12-26 2014-12-29 9510100222014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1010022 Thesari Lushnje blerje boje printeri fat.nr.405 serial 19175803 dt.26.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) FILA Lushnje 106,800 2014-12-26 2014-12-29 9610100222014 Sherbime te tjera 1010022 Thesari Lushnje lik.riparime e mirembajtje zytash fat.nr.45 serial 15277090 dt.26.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 11,255 2014-12-24 2014-12-26 9410100222014 Elektricitet 1010022 Thesari Lushnje energji nentor 2014 E104818 fat.619115646 dt.10.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Lushnje 61,886 2014-12-23 2014-12-24 9310100222014 Kancelari 1010022 Thesari Lushnje blerje kancelari fat.serial 19175783 dt.17.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) JOSIF BERBOTI Lushnje 32,000 2014-12-17 2014-12-18 9110100222014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010022 Thesari Lushnje blerje vaj,antifriz,filtra dhe sherbime mirembajtje gjeneratori fat.serial 6497278 dt.11.12.2014,ur.prok.nr.14 dt.01.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) INA Lushnje 32,400 2014-12-17 2014-12-18 9010100222014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010022 Thesari Lushnje sherbime dhe mirembajtje te pajisjeve te zyrave fat.serial 19337614 dt.10.12.2014,ur.prok.nr.13 dt.27.11.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 10,710 2014-12-17 2014-12-17 9210100222014 Sherbime telefonike 1010022 Thesari Lu shp.telefoni nentor nr.718923430 dt.30.11.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 1,128 2014-12-09 2014-12-10 8610100222014 Posta dhe sherbimi korrier 1010022 Thesari Lu shp.poste nentor 2014 nr.16484571 dt.30.11.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Lushnje 18,660 2014-12-10 2014-12-10 8710100222014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010022 Thesari Lushnje blerje matriale pastrimi fat.serial 19175762 dt.19.12.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 299,894 2014-12-01 2014-12-01 8410100222014 Shtese page per kualifikimin 1010022 Thesari Lu paga nentor 2014 simbas listes
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) MAGRIP BANA Lushnje 88,200 2014-12-01 2014-12-01 8510100222014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1010022 Thesari Lushnje blerje bojra printi fat. 16769291 dt.04.11.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 9,693 2014-11-21 2014-11-21 8110100222014 Elektricitet 1010022 Thesari Lushnje energji tetor 2014 E104818 fat.617927658 dt.11.11.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 10,924 2014-11-17 2014-11-18 8010100222014 Sherbime telefonike 1010022 Thesari Lu shp.telefoni tetor nr.718775015 dt.31.10.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 540 2014-11-17 2014-11-18 7910100222014 Posta dhe sherbimi korrier 1010022 Thesari Lu shp.poste tetor 2014 nr.16484517 dt.31.10.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 57,327 2014-11-03 2014-11-03 7810100222014 Shtese page per funksionin 1010022 Thesari Lu paga tetor 2014 simbas listes
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 242,567 2014-11-03 2014-11-03 7710100222014 Shtese page per funksionin 1010022 Thesari Lu paga tetor 2014 simbas listes
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) MAGRIP BANA Lushnje 65,400 2014-10-29 2014-10-31 7610100222014 Kancelari 1010022 Thesari Lu kancelari fat.16769249 dt.20.10.2014 U.Prok.11 dt.13.10.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 6,736 2014-10-23 2014-10-24 7510100222014 Elektricitet 1010022 Thesari Lushnje energji shtator 2014 E104818 fat.6167415 dt.12.10.2014
  Dega e Thesarit Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 10,338 2014-10-20 2014-10-21 7410100222014 Sherbime telefonike 1010022 Thesari Lu shp.telefoni shtator nr.718585937 dt.30.09.2014