Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kucove (0217) All All 3,725,046.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,024 2014-12-30 2014-12-31 14910100172014 Posta dhe sherbimi korrier pagese poste dhjetor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.16489972
  Dega e Thesarit Kucove (0217) VICTORIA - AL Kuçove 9,600 2014-12-26 2014-12-29 14710100172014 Kancelari rimbushje bombula antizjarr dega e thesarit kod.1010017 fat.18477437
  Dega e Thesarit Kucove (0217) DITURI LLALLA Kuçove 61,000 2014-12-26 2014-12-29 14810100172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes pastrime e sherbim fotokopje dega e thesarit kod.1010017 fat.5991936
  Dega e Thesarit Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 8,000 2014-12-17 2014-12-17 14510100172014 Kancelari shpenzime per materiale e kancelari dega e thesarit kod.1010017 fat.7390384
  Dega e Thesarit Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 6,236 2014-12-10 2014-12-10 13910100172014 Sherbime telefonike pagese telefoni nentor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.718988875 nr.klienti 310001884320
  Dega e Thesarit Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 3,069 2014-12-10 2014-12-10 13810100172014 Sherbime telefonike pagese telefoni nentor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.718928833 nr.klienti 310001856652
  Dega e Thesarit Kucove (0217) EURO OFFICE Kuçove 67,680 2014-12-04 2014-12-05 13710100172014 Kancelari shpenzime per materiale e kancelari dega e thesarit kod.1010017 fat.125828032
  Dega e Thesarit Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 5,879 2014-12-04 2014-12-05 13610100172014 Elektricitet 1010017 shpenzime per energji nentor 2014 dega e thesarit kod.1010017 kod.klient.BE1D130027086246 fat.618649897
  Dega e Thesarit Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,668 2014-12-02 2014-12-03 13410100172014 Posta dhe sherbimi korrier pagese poste nentor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.16489895
  Dega e Thesarit Kucove (0217) EFTINIKE SALCA Kuçove 8,000 2014-12-02 2014-12-03 13510100172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes sherbime tjera dega e thesarit kucove kod.1010017 fat.6503267
  Dega e Thesarit Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 99,733 2014-12-01 2014-12-01 13310100172014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe pagese paga te deges thesarit kucove kod.1010017
  Dega e Thesarit Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 58,943 2014-12-01 2014-12-01 13210100172014 Paga baze pagese paga te deges thesarit kucove kod.1010017
  Dega e Thesarit Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 3,194 2014-11-12 2014-11-13 12910100172014 Sherbime telefonike shpenzime per telefon tetor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.718780669nr.klient 310001856652
  Dega e Thesarit Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 5,556 2014-11-12 2014-11-13 13010100172014 Sherbime telefonike shpenzime per telefon tetor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.718844351nr.klient 310001884320
  Dega e Thesarit Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 5,090 2014-11-13 2014-11-13 13110100172014 Elektricitet 1010017 pagese energjie muaji tetor 2014 dega e thesarit kod.1010017 kod.klient.BE1D130027086246 fat.617929011
  Dega e Thesarit Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 59,562 2014-11-03 2014-11-03 12110100172014 Paga baze pagese paga te deges thesarit kucove kod.1010017
  Dega e Thesarit Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 100,766 2014-11-03 2014-11-03 12210100172014 Shtese page per funksionin pagese paga te deges thesarit kucove kod.1010017
  Dega e Thesarit Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,080 2014-11-03 2014-11-03 12310100172014 Posta dhe sherbimi korrier pagese poste tetor 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat,16489867
  Dega e Thesarit Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 7,039 2014-10-16 2014-10-16 12010100172014 Uje 1010017 pagese energjie shtator 2014 dega e thesarit kod.1010017 nr.klient.BE1D130027086246 fat.616332157
  Dega e Thesarit Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 4,891 2014-10-14 2014-10-14 11310100172014 Sherbime telefonike shpenzime per telefon shtator 2014 dega e thesarit kod.1010017 fat.718645118 nr.klient 310001884320