Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kruje (0716) All All 7,973,710.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kruje (0716) RINIA 96 Kruje 15,744 2014-12-31 2014-12-31 14710100162014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit sa lik fat nr 15315178 dt 31.12.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) O F F I C E CENTER Kruje 34,800 2014-12-29 2014-12-30 14610100162014 Kancelari sa lik fat nr 18932193 dt 24.12.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) C O L O M B O Kruje 12,600 2014-12-26 2014-12-29 14510100162014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale sa lik fat nr 18334359 dt 17.12.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) ALBERT DOKU Kruje 9,280 2014-12-19 2014-12-23 14410100162014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave sa lik fat nr 45 dt 27.11.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 980 2014-12-17 2014-12-18 14110100162014 Uje sa lik fat nr 1411-000853-1-1 dt 3.12.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 7,727 2014-12-17 2014-12-18 14010100162014 Elektricitet 1010016 sa lik fat nr 618649859 dt 30.11.2014 nga thesari kruje me kod inst 1010016 dhe kod klienti DU0M070006076473 PER MUAJIN NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Kruje (0716) POSTA SHQIPTARE SH.A Kruje 2,346 2014-12-17 2014-12-18 14210100162014 Posta dhe sherbimi korrier sa lik fat nr 12592285 dt 30.11.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) ALBTELEKOM SH.A. Kruje 10,603 2014-12-17 2014-12-18 14310100162014 Sherbime telefonike sa lik fat nr 718897273 dt 30.11.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 107,780 2014-12-01 2014-12-01 13410100162014 Shtesa page te tjera DEGA E THESARIT KRUJE PAGAT NENTOR 2014 DOR LIST PAGESEN NE BANKE BEDRIANA BARDHI ME NR DOK H65314006M
  Dega e Thesarit Kruje (0716) RAIFFEISEN BANK SH.A Kruje 99,124 2014-12-01 2014-12-01 13310100162014 Paga baze DEGA E THESARIT KRUJE PAGAT NENTOR 2014 DOR LIST PAGESEN NE BANKE BEDRIANA BARDHI ME NR DOK H65314006M
  Dega e Thesarit Kruje (0716) ERISONI COMPANY Kruje 142,800 2014-11-27 2014-11-27 13210100162014 Shpenz. per rritjen e AQT - fotokopje sa lik fat nr 16381542 dt 18.11.2014 nga thesari kruje
  Dega e Thesarit Kruje (0716) RINIA 96 Kruje 17,712 2014-11-17 2014-11-17 13110100162014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SA LIK FAT NR 170 DT 31.10.2014 NGA THESARI KRUJE
  Dega e Thesarit Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 765 2014-11-17 2014-11-17 12810100162014 Uje SA LIK FAT NR 1410-000853-1-1 DT 3.11.2014
  Dega e Thesarit Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 8,080 2014-11-17 2014-11-17 12710100162014 Elektricitet 1010016 SA LIK FAT NR 617287138 DT 26.10.2014 PER MUAJIN TETOR 2014 NGA THESARI KRUJE ME KOD INST 1010016 DHE KOD KLIENTI DU0M070006076473
  Dega e Thesarit Kruje (0716) ALBTELEKOM SH.A. Kruje 13,913 2014-11-17 2014-11-17 13010100162014 Sherbime telefonike SA LIK FAT NR 718765770 DT 31.10.2014 NGA THESARI KRUJE
  Dega e Thesarit Kruje (0716) POSTA SHQIPTARE SH.A Kruje 2,940 2014-11-17 2014-11-17 12910100162014 Posta dhe sherbimi korrier SA LIK FAT NR 288 DT 31.10.2014 NGA THESARI KRUJE
  Dega e Thesarit Kruje (0716) RAIFFEISEN BANK SH.A Kruje 98,912 2014-11-03 2014-11-03 12010100162014 Shtesa page te tjera sa lik paga per muajin tetor 2014 per thesarit kruje dorezuar bordero nga bedriana Bardhi me nr pash h65314006m
  Dega e Thesarit Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 107,779 2014-11-03 2014-11-03 12110100162014 Shtese page per vjetersi ne pune sa lik paga per muajin tetor 2014 per thesarit kruje dorezuar bordero nga bedriana Bardhi me nr pash h65314006m
  Dega e Thesarit Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 4 2014-10-31 2014-10-31 11910100162014 Sherbimet bankare SA LIK KOSTO SWIFTI PER PAGESEN E KTHYER ME DT 02.04.2014 PER THESARIN KRUJE NGA SOCIETE BANK
  Dega e Thesarit Kruje (0716) NDERMARRJA UJESJELLES KANALIZIME Kruje 1,195 2014-10-17 2014-10-20 11610100162014 Uje 1010016 sa lik fat nr 1409-000853-1-1 dt 30.09.2014 nga thesari kruje per muajin shtator