Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Has (1812) All All 3,187,760.00 70 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Has (1812) REXH CAHANI Has 97,200 2014-12-29 2014-12-30 76/10100122014 Sherbime te tjera 1812,dega thesarit has,sa likujdojme fat 02555755 dt 29.12.2014,per lyrje meremetim zyre
  Dega e Thesarit Has (1812) REXH CAHANI Has 54,000 2014-12-29 2014-12-30 7710100122014 Kancelari 1812,dega thesarit has,sa likujdojme fat 02555756 dt 29.12.2014,per kancelari
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 99,080 2014-12-26 2014-12-29 7710100122014 Shtese page per vjetersi ne pune 1812,dega thesarit has,sa likujdojme paga 15 diteshi pare dhjetor 2014
  Dega e Thesarit Has (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 6,988 2014-12-16 2014-12-17 7210100122014 Elektricitet 1010012 1812,thesari 1010012,sa lik fat 619119626 dt 10.12.2014 per kesh me kontrate H113221
  Dega e Thesarit Has (1812) NDERMARRJA UJSJELLSIT HAS Has 10,008 2014-12-16 2014-12-17 7310100122014 Uje 1812,thesari 1010012,sa lik fat 101 dt 15.12.2014 per uje te pishem
  Dega e Thesarit Has (1812) KORAB DERRI Has 10,000 2014-12-16 2014-12-17 7410100122014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1812,thesari 1010012,sa lik fat 41 dt 10.12.2014 per matriale pastrimi
  Dega e Thesarit Has (1812) ALBTELEKOM SH.A. Has 5,051 2014-12-15 2014-12-16 6910100122014 Sherbime telefonike 1010012 1812 THESARI HAS SA LIK telekom fatnr/718951299 dt 30.11.2014
  Dega e Thesarit Has (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 2,688 2014-12-15 2014-12-16 6910100122014 Posta dhe sherbimi korrier 1010012 1812,thesari has,sa likujdojme fat 249 dt 30.11.2014
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 109,083 2014-12-01 2014-12-01 6810100122014 Paga baze 1812 Thesari Has sa likujdojme pagat nentor 2014
  Dega e Thesarit Has (1812) POSTA SHQIPTARE SH.A Has 1,440 2014-11-25 2014-11-26 6710100122014 Posta dhe sherbimi korrier 1812,thesari has,sa likujdojme fat 224 dt 31.10.2014.per sherbim postar
  Dega e Thesarit Has (1812) SOKOL DIDA Has 10,000 2014-11-24 2014-11-25 62/10100122014 Sherbime te tjera 1812 thesari has ,sa likujdojme fat 32 dt 05.11.2014 per sherbime zyre
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 9,817 2014-11-20 2014-11-21 6610100122014 Shtese page per funksionin 1812,thesari ,sa likujdojme page nentor 2014
  Dega e Thesarit Has (1812) ALBTELEKOM SH.A. Has 6,353 2014-11-12 2014-11-18 6510100122014 Sherbime telefonike 1812 thesari has,sa likujdojme fat 718804749 dt 31.10.2014per telekom tetor 2014
  Dega e Thesarit Has (1812) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Has 5,342 2014-11-12 2014-11-18 6410100122014 Elektricitet 1010012 1812 thesari has,sa likujdojme fat 617932769 dt 11.11.2014,per energjine elektrike me kontrate H113221
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 56,945 2014-11-11 2014-11-11 6310100122014 Shtese page per vjetersi ne pune 1812,Thesari Has sa likujdojme page dhe raport mjeksor
  Dega e Thesarit Has (1812) MAZRREKU Has 27,000 2014-11-07 2014-11-10 6110100122014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1812 thesari has ,sa likujdojme fat 13 dt 06.11.2014 per dru zjarri
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 4 2014-11-04 2014-11-05 6010100122014 Sherbimet bankare kosto swifti per kthimin e pageses per ,1010012 1812 THESARI HAS SA LIK telekom fatnr/718639028 dt 30.09.2014
  Dega e Thesarit Has (1812) RAIFFEISEN BANK SH.A Has 135,507 2014-11-03 2014-11-03 5910100122014 Shtese page per vjetersi ne pune 1812.thesari has,sa likujdojme paga tetor 2014
  Dega e Thesarit Has (1812) ALBTELEKOM SH.A. Has 6,070 2014-10-27 2014-10-28 56/10100122014 Sherbime telefonike ,1010012 1812 THESARI HAS SA LIK telekom fatnr/718639028 dt 30.09.2014
  Dega e Thesarit Has (1812) KORAB DERRI Has 88,200 2014-10-21 2014-10-22 5810100122014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010012.thesari has sa likujdojme fat nr 33 dt 15.10.2014,per sherbim fotokopje