Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) All All 8,551,821.00 103 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) ARDIT SHABANAJ Elbasan 9,850 2014-12-16 2014-12-17 16010100082014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj blerje llampa Dega Thesarit El
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 5,793 2014-12-15 2014-12-15 15810100082014 Sherbime telefonike tel Dega Thesarit El
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) INFOSOFT OFFICE SHA Elbasan 116,040 2014-12-15 2014-12-15 15910100082014 Kancelari blerje kancelari Dega Thesarit El
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 41,008 2014-12-10 2014-12-11 15710100082014 Elektricitet 1010008 energji Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,044 2014-12-10 2014-12-11 15510100082014 Posta dhe sherbimi korrier posta Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,536 2014-12-10 2014-12-11 15610100082014 Uje uji Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 351,797 2014-12-01 2014-12-01 15210100082014 Paga baze paga Vjollca Janku Nr027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 45,686 2014-12-01 2014-12-01 15410100082014 Shtese page per funksionin paga Vjollca Janku Nr027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 67,537 2014-12-01 2014-12-01 15310100082014 Paga baze paga Vjollca Janku Nr027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 28,080 2014-11-25 2014-11-25 15110100082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore lyrje Zyrash Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 6,004 2014-11-20 2014-11-21 15010100082014 Sherbime telefonike 1010008 telefon nrkl 310001815400 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 22,226 2014-11-20 2014-11-21 14910100082014 Elektricitet 1010008 energji EL0A260059011466 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,664 2014-11-07 2014-11-12 141100082014 Posta dhe sherbimi korrier poste Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) ARLIND MUCA Elbasan 55,200 2014-11-07 2014-11-12 140100082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim materiale pastrimi Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,704 2014-11-07 2014-11-12 142100082014 Uje uje Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 356,353 2014-11-03 2014-11-03 13710100082014 Shtese page per funksionin paga Vjollca Janku 027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 68,260 2014-11-03 2014-11-03 13810100082014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe paga Vjollca Janku 027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 46,161 2014-11-03 2014-11-03 13910100082014 Shtese page per funksionin paga Vjollca Janku 027606111 Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) C O L O M B O Elbasan 81,600 2014-10-22 2014-10-23 13610100082014 Kancelari bojra printeri Dega Thesarit
  Dega e Thesarit Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 5,837 2014-10-20 2014-10-21 13510100082014 Sherbime telefonike tel Dega Thesarit