Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) All All 2,867,302.00 71 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 10,000 2014-12-26 2014-12-29 9610100032014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim borderote e proces-verbalit te emergjences per muajin Dhjetor 2014 z.Fehmi Dani.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 2,395 2014-12-16 2014-12-16 9510100032014 Sherbime telefonike Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime telekom per muajin Nentor 2014 me nr. klienti 310001836065
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 9,600 2014-12-10 2014-12-11 9410100032014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim borderote e proces-verbalit te emergjences per muajin Dhjetor 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 11,205 2014-12-10 2014-12-10 9110100032014 Elektricitet 1010003 Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim energjia elektrike sipas kontrates Nr. B23047 per muajin Nentor 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 840 2014-12-04 2014-12-04 9010100032014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime postare per muajin Nentor 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) ZENEL DERVISHI Bulqize 55,000 2014-12-03 2014-12-03 8810100032014 Kancelari Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim furnitorin Zenel Dervishi per PO nr. 3919.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 516 2014-12-03 2014-12-03 8910100032014 Uje Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime Ujesjellsi Bulqize per muajin Nentor 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 159,358 2014-12-02 2014-12-02 8710100032014 Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim borderote e pagave per muajin Nentor 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 2,001 2014-11-12 2014-11-13 8610100032014 Sherbime telefonike Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime telekom per muajin Tetor 2014 me nr. klienti 310001836065
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,200 2014-11-06 2014-11-06 8310100032014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime postare per muajin Tetor 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 10,516 2014-11-06 2014-11-06 8110100032014 Elektricitet 1010003 Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim energjia elektrike sipas kontrates Nr. B23047 per muajin Tetor 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 516 2014-11-06 2014-11-06 8210100032014 Uje Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime Ujesjellsi Bulqize per muajin Tetor 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 159,358 2014-11-04 2014-11-05 8010100032014 Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim borderote e pagave per muajin Tetor 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 2,061 2014-10-13 2014-10-13 7910100032014 Sherbime telefonike Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime telekom per muajin Shtator 2014 me nr. klienti 310001836065
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 10,634 2014-10-08 2014-10-09 7810100032014 Elektricitet 1010003 Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim energjia elektrike sipas kontrates Nr. B23047 per muajin Shtator 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) "RUÇI" Bulqize 48,000 2014-10-07 2014-10-08 7710100032014 Karburant dhe vaj Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim furnitorin" Ruci" per PO nr. 3807
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 516 2014-10-06 2014-10-07 7410100032014 Uje Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime Ujesjellsi Bulqize per muajin shtator 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 600 2014-10-06 2014-10-07 7310100032014 Posta dhe sherbimi korrier Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim shpenzime postare per muajin shtator 2014
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 144,721 2014-10-01 2014-10-01 7210100032014 Paga baze Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim borderote e pagave per muajin Shtator 2014.
  Dega e Thesarit Bulqize (0603) ZENEL DERVISHI Bulqize 40,200 2014-09-25 2014-09-25 7110100032014 Sherbime te tjera Dega e Thesarit Bulqize (1010003) likujdim furnitorin Zenel Dervishi per PO nr. 3804.