Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) All All 137,726,800.00 95 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) WARD ALBANIA Tirane 22,506,374 2014-12-23 2014-12-23 9610069032014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore PIU -PMUi Bankes Islamike Furnizimi me uje Orikum kont va 121 23.04.2012 situacion nr 6 19.12.2014 urdher 22.12.2014 fat 3 s 03594062
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) WARD ALBANIA Tirane 41,358,030 2014-12-23 2014-12-23 9710069032014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore PIU -PMUi Bankes Islamike Furnizimi me uje Orikum kont va 121 23.04.2012 situacion nr 6 19.12.2014 urdher 22.12.2014 fat 3 s 03594062
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) INTERSIG Tirane 17,490 2014-12-19 2014-12-22 9510069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike pagese siguracioni tpl up 331 09.12.2014 fat 775 s 17413975
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ARAB CONSULTING ENGINEERS MOHARRAM-BAKHO Tirane 422,286 2014-12-18 2014-12-19 9410069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike konsulence kont va 25.11.2010 urdher 16.12.2014 fat 05873278
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 2,400 2014-12-18 2014-12-19 9310069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike telefon nentor 2014 abon 110086415
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 79,818 2014-12-17 2014-12-18 8910069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike sig.shoqerore 16.7% muaji nentor 2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) KEMINET Tirane 8,150 2014-12-16 2014-12-18 8710069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kosto sherb interneti fat 27.11.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE Tirane 81,000 2014-12-11 2014-12-12 9110069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kosto djeta urdher 10.12.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) KEMINET Tirane 8,150 2014-12-11 2014-12-12 92010069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike internet dhjetor 2014 fat 548
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-11 2014-12-12 8810069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike honorare urdher 192 03.06.2014 VKM 656 08.10.2014 shkr MTI 6269/1 21.10.2014 liste pagese 07.11.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) VODAFONE ALBANIA Tirane 23,455 2014-12-11 2014-12-12 9210069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike telefon korrik,nentor 2014 regj 1048370
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 2,400 2014-12-04 2014-12-04 8610069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike telefon tetor 2014 abon 110086415
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 1,960 2014-12-03 2014-12-04 8410069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kolaudim mjeti fat 1410T122
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 7,198 2014-12-03 2014-12-04 8510069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike takse automjeti me tr TR 5987 U fat 118630831
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ARAB CONSULTING ENGINEERS MOHARRAM-BAKHO Tirane 407,855 2014-12-04 2014-12-04 8210069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike konsulence tetor 2014 kont va 25.11.2010 urdher 03.12.2014 fat 05873276
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) KOMBINAT - SERVIS Tirane 84,300 2014-12-04 2014-12-04 8310069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike sherbim automjeti kontr va 29.05.2014 fat 158 11273459
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) VODAFONE ALBANIA Tirane 12,564 2014-11-19 2014-11-19 8110069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kosto telefon tetor 2014 nr regj 1048370
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ARAB CONSULTING ENGINEERS MOHARRAM-BAKHO Tirane 329,823 2014-11-14 2014-11-17 8010069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike tvsh sherbim konsulence per muajin dhjetor 2013 kont vazhd 25.11.2010 urdher bre.13.11.2014shkr MF 15409/1 13.11.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-11-12 2014-11-13 7510069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike honorare kom.shpronesimesh urdher Mini.192 03.06.2014 VKM 656 08.10.2014 shkr MTI 6269/1 21.10.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 79,818 2014-11-12 2014-11-13 7110069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike sig.shoqerore 16.7% muaji tetor 2014