Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) All All 24,811,773.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) YLLI HYSAJ Vlore 110,000 2014-12-22 2014-12-23 11810051302014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1005130 AKU VENDIM GJYQI PER YLLI BEQO
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 164,300 2014-12-17 2014-12-18 11410051302014 Udhetim i brendshem 1005130 DRAKU DIETA NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 67,000 2014-12-17 2014-12-18 11210051302014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1005130 AKU MJETE PASTRIMI. FAT NR 200 DAT 09.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) TRIPTIK Vlore 56,400 2014-12-17 2014-12-18 11310051302014 Blerje dokumentacioni 1005130 AKU BLERJE DOK FAT NR 136 DAT 12.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 816 2014-12-17 2014-12-18 11110051302014 Uje 1005130 DRAKU UJSJELLSI FAT NR 212599 DAT 31.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) MEDINCONST Vlore 114,000 2014-12-17 2014-12-18 11610051302014 Sherbime te tjera 1005130 AKU SHERBIME TRANSPORT FAT NR 47 DAT 15.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) MEDINCONST Vlore 228,000 2014-12-17 2014-12-18 11510051302014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1005130 AKU MIREMBAJTJE OBJEKTI FAT 46 DAT 15.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,560 2014-12-17 2014-12-18 11010051302014 Posta dhe sherbimi korrier 1005130 DRAKU POSTA NENTOR 2014 FAT NR 676 DAT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) ALBTELEKOM SH.A. Vlore 12,022 2014-12-11 2014-12-12 10310051302014 Sherbime telefonike 1005130 A K U ALBTELEKOM PER SARANDEN FAT NR 718823411 DAT 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 96 2014-12-11 2014-12-12 10410051302014 Uje 1005130 DRAKU UJSJELLSI FAT NR 2419070 DAT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 9,894 2014-12-11 2014-12-12 10510051302014 Elektricitet 1005130 DRAKU ENERGJI FAT NR 618659958,A 36426,A 10109 DAT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,860 2014-12-11 2014-12-12 10910051302014 Posta dhe sherbimi korrier 1005130 DRAKU POSTA FAT NR 12583294 DAT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) NISATEL Vlore 7,700 2014-12-11 2014-12-12 10210051302014 Sherbime telefonike 1005130 DRAKU FAT NR 3347 DAT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 1,641,990 2014-12-01 2014-12-01 10010051302014 Shtese page per funksionin 1005130 DRAKU PAGAT NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,818 2014-12-01 2014-12-01 10110051302014 Posta dhe sherbimi korrier 1005130 DRAKU POSTA FAT NR 12583294 DAT 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 40,136 2014-11-25 2014-11-25 9910051302014 Elektricitet 1005130 DRAKU ENERGJI FAT NR FI 10109 FI 36426,DAT 11.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) YLLI HYSAJ Vlore 284,015 2014-11-24 2014-11-24 9710051302014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1005130 DRAKU VENDIM GJYQI NR 813 DT 05.06.2014 PER YLLI BEQO
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) ANA 2001. Vlore 73,200 2014-11-24 2014-11-24 9810051302014 Blerje dokumentacioni 1005130 AKU BLERJE DOK. FAT NR 220,221 DAT 28.10.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 6,000 2014-11-13 2014-11-13 9610051302014 Uje 1005130 DRAKU UJSJELLSI FAT NR 212599 DAT 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 105,248 2014-11-06 2014-11-07 8910051302014 Shtese page per vjetersi ne pune 1005130 DRAKU PAGA TETOR 2014