Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) All All 29,197,602.00 139 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) HANXHARI Vlore 324,000 2014-12-30 2014-12-31 16710051132014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1005113 Q T T B UJE SEMINAR PROMOVIM I PRODUKTIT AUTOKTON
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) UJESJELLESI SH.A. NOVOSELE Vlore 48,000 2014-12-29 2014-12-29 16610051132014 Uje 1005113 Q T T B UJE FAT NENTOR- DHJETOR 2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) ALBERT RABETA Vlore 166,665 2014-12-18 2014-12-18 16410051132014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore 1005113 Q T T B BLERJE FIDANA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) PETRIT RRAPAJ Vlore 8,000 2014-12-18 2014-12-18 16510051132014 Shpenzime per pjesmarrje ne konferenca 1005113 Q T T B POSTERA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) TRIPTIK Vlore 564,720 2014-12-18 2014-12-18 16610051132014 Libra dhe publikime profesionale 1005113 Q T T B PUBLIKIME
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 96 2014-12-18 2014-12-18 16310051132014 Uje 1005113 Q T T B FAT NENTOR 2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 34,514 2014-12-15 2014-12-16 16010051132014 Elektricitet 1005113 Q T T B KONTR 72506,72504 NENTOR
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 59,180 2014-12-15 2014-12-16 16210051132014 Udhetim i brendshem 1005113 Q T T B DJETA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) DERVISH SHEFQET MYFTARAJ Vlore 309,702 2014-12-15 2014-12-15 15910051132014 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore 1005113 Q T T B MIREMBAJTJE SERRE KONTRATE 13.05.2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) ARDIAN KORI Vlore 45,600 2014-12-04 2014-12-04 15310051132014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin 1005113 Q T T B AKTIVITET PER DALJE NE PENSION
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,008 2014-12-04 2014-12-04 15410051132014 Posta dhe sherbimi korrier 1005113 Q T T B FAT 30.11.2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 100,434 2014-12-02 2014-12-02 15210051132014 Elektricitet 1005113 Q T T B KONTR 72506,72504 FAT TETOR
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Vlore 2,400 2014-12-01 2014-12-01 15010051132014 Paga baze 1005113 Q T T B KUOT SINDIKATE NENTOR 2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 1,135,039 2014-12-01 2014-12-01 14910051132014 Shtese page per funksionin PAGAT NENTOR 2014 Q.T.T.B 2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 244,068 2014-12-01 2014-12-01 15110051132014 Te tjera paga me kontrate PAGAT NENTOR 2014 Q.T.T.B 2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 46,520 2014-11-25 2014-11-25 14810051132014 Udhetim i brendshem Q.T.T.B 2014 DJETA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) DERVISH SHEFQET MYFTARAJ Vlore 316,678 2014-11-20 2014-11-20 14710051132014 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore 1005113 Q T T B MIREMBAJTJE SERRE KONTRATE 13.05.2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) EKILAB Vlore 99,000 2014-11-20 2014-11-20 14610051132014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1005113 Q T T B BLERJE KITE PER ACIDITETE TE VAJIT
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,008 2014-11-12 2014-11-20 14410051132014 Posta dhe sherbimi korrier 1005113 Q T T B FAT 31.10.2014
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 96 2014-11-20 2014-11-20 14510051132014 Uje 1005113 Q T T B KLIENTI 60087 FAT 31.10.2014