Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All DEGA TATIMEVE LEZHE All 18,471,161.00 296 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Balldren I Ri (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 474,277 2014-11-24 2014-11-25 15725740012014 Kontribute per sigurime shendetesore KOM BALLDRE LIK SIG SHOQER SHTATOR 2014
  Komuna Shengjin (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 14,946 2014-11-19 2014-11-19 17525720012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA SHENGJIN PAG TATIM PAGE KESHILLTARESH TETOR 2014
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 800 2014-11-19 2014-11-19 57921270012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA LEZHE LIK 10% TATIM QERA BANESE
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 13,200 2014-11-17 2014-11-18 57821270012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA LEZHE LIK 10% TATIM QERA BANESE
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 19,120 2014-11-17 2014-11-18 57721270012014 Shpenzime per honorare BASHKIA LEZHE LIK 10% TATIM ORKESTRA FRYMORE
  Inspektoriati Shteteror i Punes Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 5,000 2014-11-17 2014-11-18 7310251092014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INSPEKT PUNES LEZHE LIK 10% TATIM QERAJE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 3,500 2014-11-13 2014-11-14 8710250562014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh ZYRA RAJON E SHERB SOC LIK 10% TATIM QERAJE
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 18,285 2014-11-12 2014-11-13 13025730012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 10% TATIM KESHILLTARE KOM KOLSH
  Komuna Ungrej (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 11,782 2014-11-10 2014-11-11 13425760012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 10% TATIM KESHILLTARE KOM UNGREJ
  Qarku Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 55,900 2014-11-10 2014-11-11 22120200012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLI I QARKUT PAG TATIM PAGA KESHILLTARESH TETOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 24,000 2014-11-07 2014-11-10 19010100602014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DREJT TATIMEVE PAG TATIM QERAJE TETOR 2014
  Komuna Dajc (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 16,940 2014-11-03 2014-11-04 10225770012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOM DAJÇ PAG TATIM PAGA KESHILLTARESH TETOR 2014
  Dega e Instat rrethi Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 2,000 2014-11-03 2014-11-04 12110500212014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh STATISTIKA LEZHE LIK 10% TATIM QERAJE TETOR 2014
  Komuna Balldren I Ri (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 451,631 2014-10-30 2014-10-31 13625740012014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni KOM BALLDRE LIK SIG SHOQER GUSHT 2014
  Komuna Balldren I Ri (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 47,494 2014-10-30 2014-10-31 13525740012014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni KOM BALLDRE LIK TATIM PAGE GUSHT 2014
  Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 38,645 2014-10-30 2014-10-31 16510050202014 Materiale per mbrojtjen e tokes, bimeve dhe kafsheve nga semundjet DREJT E BUJQES LEZHE LIK 10% TATIM SHPENZ VETERINERE
  Komuna Shengjin (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 14,946 2014-10-17 2014-10-17 14725720012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOM SHENGJIN PAG TATIM PAGE KESHILLTARESH SHTATOR 2014
  Komuna Zejmen (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 100,000 2014-10-16 2014-10-17 11825700012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KOMUNA ZEJMEN PAG SIG SHOQ MAJ 2013
  Bashkia Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 43,200 2014-10-16 2014-10-16 51921270012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA LEZHE LIK 10% TATIM KESHILLTARE KORRIK-GUSHT 2014
  Qendra e Zhvillimit Ditor Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 98,775 2014-10-14 2014-10-15 9921270102014 Paga baze QENDRA E ZHVILL DITOR LEZHE LIK DIFER SIGUR SHOQER GUSHT 2014