Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All VINIPHARMA All 6,877,640.00 21 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 64,000 2012-04-25 2012-04-26 7510130732012 1013073 DSHS "STEFAN GJONI" LIK I FAT 7679
Sp. Mirdite (2026) VINIPHARMA Mirdite 38,160 2012-06-08 2012-06-20 7210130792012 spitali per shpenzime ilace
Spitali Fier (0909) VINIPHARMA Fier 212,619 2012-08-08 2012-08-16 23510130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Lushnje (0922) VINIPHARMA Lushnje 525,360 2012-09-18 2012-09-21 26610130222012 1013022 Spitali Lushnje MEDIKAMENTE
Sp. Devoll (1505) VINIPHARMA Devoll 59,444 2012-10-11 2012-10-17 21910130672012 SPITALI PER VINIPHARMA BLERJE ILACE
Spitali Vlore (3737) VINIPHARMA Vlore 68,222 2012-10-23 2012-10-26 25310130242012 SPITALI 1013024 KON 1424 DT 24.07.2012 ILACE
Spitali Lushnje (0922) VINIPHARMA Lushnje 52,360 2012-10-22 2012-10-26 298110130222012 1013022 Spitali Lushnje medikamente
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) VINIPHARMA Tirane 2,638,920 2012-12-07 2012-12-10 547,34710130492012 602 QSUT BARNA kontv 2072/13 dt 11.07.11 ft 40550 dt 30.07.12 ser 66843322 fh 596 dt 10.08.12,kontv 2072/13 dt 11.07.11 ft 40617 dt 12.09.11 ser 88181906 fh 647 dt 13.09.12
Spitali Korce (1515) VINIPHARMA Korçe 178,090 2012-12-06 2012-12-17 53510130192012 MEDIKAMENTE FAT.4231,4328 SPITALI KORCE
Sp. Kolonje (1514) VINIPHARMA Kolonje 8,492 2012-12-10 2012-12-26 26210130722012 SPITALI KOLONJE ILACE MJEKESORE KONTRATA NR.8 DT.30.07.2012 FAT.NR.4639 DT.17.09.2012 DHE F.H.NR.13 DT.17.09.2012
Sanatoriumi Tirane (3535) VINIPHARMA Tirane 613,800 2012-12-08 2012-12-11 33510130512012 ,602 SUSM SH NDROQI barna,kontr vazh 8/7/12,fat 40705 d 5/10/12 s 86182617,fh 124 d 7/10/12
Sp. Mat (0625) VINIPHARMA Mat 629,761 2012-12-10 2012-12-24 25210130782012 Spitali (1013078) Lik Ilace Fat.Nr.fat.Nr.A1 40848 Dt.7.12.2012
Spitali Fier (0909) VINIPHARMA Fier 275,990 2012-08-20 2012-08-21 26610130172012 BLERJE MEDIKAMENTESH SPITALI FIER
Sp. Kolonje (1514) VINIPHARMA Kolonje 8,492 2013-02-11 2013-02-18 2110130722013 SPITALI KOLONJE ILACE DHE MAT.MJEKESORE DIFERENCE KONTRATES NR8DT.30.07.2012 F.H.NR.27DT.31.012.2012
Laboratori i barnave (3535) VINIPHARMA Tirane 195,748 2013-02-12 2013-02-18 2310130562013 602,QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE,kthim te ardhura,shkrese 1140 d 28/12/12
Sp. Puke (3330) VINIPHARMA Puke 255,200 2013-04-25 2013-04-26 5610130832013 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 BLERJE MAT MJEKSORE FAT .3126 DT 06.06.2012
Spitali Lushnje (0922) VINIPHARMA Lushnje 115,544 2013-06-19 2013-08-05 139/10130222013 1013022 SPITALI medikamente
Maternitet Nr.2T. (3535) VINIPHARMA Tirane 11,848 2013-08-15 2013-10-17 27310130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI',medikamente,pv emergjence 5 d 29/6/12,fat 3479 d 29/6/12 s 66842852,fh 41 d 29/6/12
Spitali Korce (1515) VINIPHARMA Korçe 275,990 2013-11-07 2013-11-15 50110130192013 SPITALI KORCE MEDIKAMENTE FAT.41266 DT 31.12.12
Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 306,800 2013-12-03 2013-12-04 260/10130732013 1013073 DSHS"STEFAN GJONI" LIK I FAT ME NR 40652 DT 03.10.2008
Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 342,800 2013-12-03 2013-12-04 26010130732013 1013073 DSHS"STEFAN GJONI" LIK I FAT ME NR 40807 DT 23.09.2008
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >