Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All UJESJELLESI SH.A SELENICE All 1,928,604.00 16 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 145,728 2012-02-21 2012-02-22 22 2159001 2012 PAGESE UJI I PIJSHEM BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 83727336,86183751,00528962 DHE 00528954
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 94,200 2012-03-07 2012-03-21 52 2846001 2012 UJE NGA SELENICA NENTOR 2010,SHTATOR 2011 K.ARMEN 2846001
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 65,700 2012-05-17 2012-05-18 116 2846001 2012 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA GUSHT NR.SERIE 86183776 K.ARMEN 2846001
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 124,032 2012-05-24 2012-05-25 87 2159001 2012 KONSUM UJI I PIJSHEM SHKURT-MARS-PRILL 2012 BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 00528970,00528978 DHE 00528986
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 115,200 2012-08-22 2012-08-23 14121590012012 BASHKIA 2159001 UJI MAJ+QERSHOR+KORRIK 2012
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 231,900 2012-11-08 2012-11-13 208 2846001 2012 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA NGA K.ARMEN 2846001 NR.SERIE 86183792,00528953,00528958,00528967,005228982,00528989
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 172,320 2012-12-12 2012-12-13 215 2159001 2012 LIKUJDIM UJI GUSHT-SHTATOR-TETOR-NENTOR 2012 BAHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 03380618,03380627,03380635,03380643
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 160,200 2012-12-10 2012-12-12 236 2846001 2012 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA MAJ KORRIK 2012 FAT TAT NR.00528997,03380605,03380613 K.ARMEN 2846001
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 52,500 2013-02-25 2013-02-26 25 2846001 2013 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA DHJETOR 2012 JANAR 2013 NR.SERIE 06368953,06368981 K.ARMEN 2846001
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 132,576 2013-03-13 2013-03-15 43 2159001 2013 PAGESE UJI I PIJSHEM SHTATOR 2012,DHJETOR 2012,JANAR 2013 BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 03380627,06368951,06368959
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 61,500 2013-04-19 2013-04-19 49 2846001 2013 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA SHKURT-MARS 2013 NR.SERIE 06368977,06368969 K.ARMEN 2846001
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 109,152 2013-05-21 2013-05-22 84 2159001 2013 PAGESE UJI MUAJI SHKURT-MARS-PRILL 2013 BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 06368967,06368975,06368983
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 152,700 2013-08-05 2013-08-13 103 2846001 2013 FURNIZIM ME UJE NGA SELANICA PRILL,MAJ,QERSHOR NR.SERIE 06368985,06368993,08423851 K.ARMEN 2846001
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 71,136 2013-09-09 2013-09-20 145 2159001 2013 LIKUJDIM UJI I PIJSHEM BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE 06368991 DHE 08423865
Komuna Armen (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 128,400 2013-12-03 2013-12-04 181 2846001 2013 FURNIZIM ME UJE NGA SELENICA SHTATOR,TETOR NR.SERIE 08423875,08423883 K.ARMEN 2846001
Bashkia Selenice (3737) UJESJELLESI SH.A SELENICE Vlore 111,360 2013-12-23 2013-12-23 185 2159001 2013 LIKUJDIM UJI I PIJSHEM BASHKIA SELENICE FATURA NR.SERIE 08423873,08423889,08423881
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >