Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All NDERMARJA UJESJELLSI All 18,028,360.00 141 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 64,243 2012-02-02 2012-02-14 1110130382012 drejt e shend publik per shpenzime uji
Dega e Thesarit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 547 2012-02-10 2012-02-14 1510100262012 thesari per uj janar
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 153,942 2012-02-08 2012-02-14 1410130792012 SPITALI per uj
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 168,602 2012-02-17 2012-02-21 6221330012012 bashkia rreshen per uji nentor 2011
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 5,645 2012-02-20 2012-02-21 2110160702012 PREFEKTURA LEZHE PAG FAT 03 DT 25.01.2012 JANAR 2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 672 2012-02-16 2012-02-21 2210100602012 DREJT RAJONALE E TATIMEVE LEZHE PAG FAT NR 06 DT 25.01.2012
Zyrat e Regjistrimit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-02-21 2012-02-22 1410140832012 zyra e regj pasurise per uji
Komisariati i Policise Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 34,900 2012-02-23 2012-02-23 2510160312012 1016031 DREJT POLICISE QARKUT LEZHE PAG FAT NR 04 DT 23.12.2011
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 398 2012-02-28 2012-03-15 3310100602012 DREJT RAJON E TATIMEVE LIK FAT.6 DT.31.01.2012
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 363,149 2012-03-16 2012-03-26 3810130792012 spitali per uj
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 503,042 2012-03-20 2012-03-26 10421330012012 bashkia rreshen per uji dhjetor 2011,janar 2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 672 2012-03-13 2012-03-30 4310100602012 DREJT RAJONALE E TATIMEVE LEZHE PAG FAT NR 6 DT 24.02.2012
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 4,032 2012-03-16 2012-04-02 3310160702012 PREFEKTURA LEZHE PAG FAT NR 3 DT 24.02.2012
Dega e Thesarit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-03-16 2012-04-02 2710100262012 thesari per uj shkurt 2012
Zyrat e Regjistrimit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-04-03 2012-04-12 2610140832012 zyra e regj pasurise
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 314,362 2012-04-11 2012-04-18 5410130792012 spitali per shpenzime uji
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 672 2012-04-16 2012-04-18 6310100602012 DREJT RAJONALE E TATIMEVE LEZHE PAG FAT NR 06 DT 26.03.2012 MARS 2012
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 308,045 2012-04-11 2012-04-18 1522133002012 bashkia rreshen per uji shkurt 2012
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 67,872 2012-04-06 2012-04-13 2710130382012 drejt e shend publik per shpenz uji
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 374,976 2012-05-10 2012-05-11 20321330012012 bashkia rreshen per uji
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 672 2012-05-07 2012-05-11 7710100602012 DREJT RAJONALE E TATIMEVE LEZHE PAG FAT NR 06 DT 25.04.2012
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 64,781 2012-05-09 2012-05-14 4410130382012 drejt e shend publik per uji prill 2012
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 2,822 2012-05-18 2012-05-18 7410160702012 PREFEKTURA LEZHE PAG FAT NR 01592173 KONTRATA 03 PRILL 2012
Dega e Thesarit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-05-17 2012-05-18 4510100262012 thesari per uji prill 2012
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 312,749 2012-05-21 2012-05-22 8310130792012 SPITALI PER UJI MARS 2012
Komisariati i Policise Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 32,390 2012-05-22 2012-05-23 8410160312012 DREJT POLICISE QARKUT LEZHE PAG FAT PRILL 2012 NR 04 DT 25.04.2012
Zyrat e Regjistrimit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-05-18 2012-05-23 4710140832012 zyra e regjistrimit pasurise per uji
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 2,240,756 2012-06-04 2012-06-06 521330052012 UJSJELL KANALIZIME PER PAGA
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 53,222 2012-06-18 2012-06-19 5510130382012 drejt eshend publik uji maji 2012
Zyrat e Regjistrimit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-06-18 2012-06-19 5610140832012 zyra e regj pasurise per shpenz uji
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 280,000 2012-06-18 2012-06-19 2902133002012 bashkia rreshen per uji prill 2012
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 3,763 2012-06-25 2012-06-26 8710160702012 PREFEKTURA LEZHE PAG FAT NR 03 DT 25.05.2012
Dega e Thesarit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,344 2012-06-25 2012-06-26 5710100262012 thesari per fature uji maji 2012
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 302,358 2012-08-03 2012-08-06 123 10130792012 spitali per uji maji 2012
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 63,480 2012-08-06 2012-08-06 7310130382012 drejt e shend publik per uj korrik 2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 690 2012-08-08 2012-08-09 12710100602012 DREJT RAJONALE E TATIMEVE LEZHE PAG FAT NR 10 DT 25.07.2012
Bashkia Rreshen (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 432,354 2012-08-09 2012-08-10 38021330012012 bashkia rreshen oper uji qershor 2012
Dega e Thesarit Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 1,380 2012-08-13 2012-08-14 7210100262012 thesari per uji qershor 2012
Sp. Mirdite (2026) NDERMARJA UJESJELLSI Mirdite 246,468 2012-08-16 2012-08-17 13010130792012 spitali per uji korrik 2012
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 4,692 2012-08-17 2012-08-20 10910160702012 PREFEKTURA LEZHE PAG FAT KORRIK 2012 PER KONTRATEN NR 03 ME NR SERIE 03262899