Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ND UJSJELLSIT TEPELENE All 5,799,353.00 172 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Zyra Arsimore Tepelenë (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 28,560 2012-01-27 2012-01-30 19/1011110012 UJE ARSIMI
Drejtoria e Pyjeve Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 4,080 2012-02-08 2012-02-14 7/1/1026026012 UJI PYJORJA
Komuna Fshat Memaliaj (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 9,960 2012-02-06 2012-02-14 18/2781001012 UJE KOMUNA F MEMALIAJ
Bashkia Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 65,480 2012-02-02 2012-02-14 20/1/2142001012 UJE BASHKI TEP
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 2,640 2012-02-02 2012-02-14 1310290192012 GJYKATE E RRETHIT GJIROKASTER(1029019)UJE DHJETOR 2011 TEPEL
Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-02-15 2012-02-21 26/27800012012 UJE KOMUNA QENDER
Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 960 2012-02-17 2012-02-21 2010100512012 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROK PER PAGES ujesj tepelen fat 113197
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,440 2012-02-17 2012-02-21 2310290192012 GJYKATE E RRETHIT GJIROKASTER(1029019) UJE TEPEL KONTRATE 3069FAT NR 3 DT 27.1.2012
Burgu Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 36,480 2012-02-22 2012-02-23 26/10140052012 UJI BURGU
Bashkia Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 31,440 2012-03-06 2012-03-21 38/21420012012 UJE; BASHKI TEPELENE
Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 840 2012-03-07 2012-03-21 3210100512012 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROK PER PAGES UJESJ TEPEL NR SER 114735
Burgu Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 36,480 2012-03-07 2012-03-21 31/10140052012 UJI BURGU
Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 840 2012-06-11 2012-07-02 79/27800012012 UJI MAJ KOMUNA QENDER
Sp. Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 268,080 2012-03-26 2012-04-02 35/10130862012 UJI SPITALI
Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-03-16 2012-04-02 37/27800012012 UJI KOMUNA QENDER
Drejtoria e Pyjeve Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 5,760 2012-03-28 2012-04-02 21/10260262012 UJE PYJORJA
Komisariati i Policise Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 69,840 2012-03-20 2012-04-02 3810160282012 1016028 KOMISARIATI POLIC GJIROK PER LIK UJESJ TEPEL FAT 27 NR SER 113223
Zyrat e Regjistrimit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 2,160 2012-04-05 2012-04-12 12/10140912012 UJE DHJETOR 2011 JANAR SHKURT2012 ZYRA E RREGJSTRIMIT
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,320 2012-04-02 2012-04-12 5310290192012 GJYKATE E RRETHIT GJIROKASTER(1029019) UJE TEPELENE SHKURT 2012
Bashkia Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 92,480 2012-04-05 2012-04-12 57/21420012012 UJI B TEPELENE
Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 3,840 2012-04-12 2012-04-18 31/10130462012 UJI D SH P TEP
Drejtoria e Pyjeve Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 3,120 2012-04-11 2012-04-18 26/10260262012 UJI PYJORJA TEP
Sp. Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 131,760 2012-01-20 2012-04-23 50/10130862012 UJE MARS 2012 SPITALI TP
Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-04-09 2012-04-13 43/27800012012 UJE KOMUNA QENDER
Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 840 2012-04-09 2012-04-13 4610100512012 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROK PER PAGES UJESJ MARS 2012 NR KLIENT 050378
Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 960 2012-05-02 2012-05-09 5910100512012 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROK PER LIK UJESJ NR SER 121818 NR KLIENTI 050378
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,920 2012-05-04 2012-05-10 7110290192012 GJYKATE E RRETHIT GJIROKASTER(1029019) UJE TEPELENE MARS 2012
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,800 2012-05-04 2012-05-10 8410290192012 GJYKATE E RRETHIT GJIROKASTER(1029019) UJE TEPELENE PRILL 2012
Bashkia Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 81,600 2012-05-04 2012-05-11 85/21420012012 SHPENZIME UJI +PRAPAMBETURA B TEPELENE
Komuna Qender (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-05-04 2012-05-11 62/27800012012 UJI PRILL KOMUNA QENDER
Zyrat e Regjistrimit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-05-10 2012-05-14 18/10140912012 UJE MARS ZYRA ERREGJISTRIMIT
Drejtoria e Pyjeve Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 3,000 2012-05-18 2012-05-18 37/10260262012 UJI PRILL PYJORJA
Sp. Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 131,040 2012-05-22 2012-05-23 73/10130862012 UJE PRILL SPITALI
Zyra Arsimore Tepelenë (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 12,240 2012-05-25 2012-05-28 76/10111102012 UJE JANAR SHKURT MARS 2012 ARSIMI
Burgu Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 120,960 2012-06-01 2012-06-13 50/10140052012 FAT MUAJI MARS PRILL 2012
Bashkia Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 6,120 2012-06-14 2012-06-18 103/21420012012 UJI MAJ BASHKI TEPELENE
Dega e Thesarit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 19,200 2012-06-19 2012-06-21 40/10100342012 janar maj uje thesari
Drejtoria e Pyjeve Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 3,120 2012-06-18 2012-06-21 49/10260262012 UJI MAJ PYJORJA
Zyrat e Regjistrimit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 720 2012-06-20 2012-06-21 22/10140912012 UJI MAJ ZYRA E RREGJISTRIMIT
Drejtoria e shendetit publik Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 4,080 2012-06-15 2012-06-21 55/10130462012 UJI MAJ D SH P