Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All MESSER ALBAGASS SH.P.K All 98,204,758.00 243 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Sp. Gramsh (0810) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gramsh 34,200 2012-02-14 2012-02-20 1410130692012 Sa xhiruar faturen tuaj nr.4650 date 22/12/2011 nga Spitali Gramsh
Sp. Permet (1128) MESSER ALBAGASS SH.P.K Permet 82,080 2012-02-14 2012-02-20 5413081 SPITALI FAT NR 18/2 DT 25.01.2012
Spitali Fier (0909) MESSER ALBAGASS SH.P.K Fier 892,056 2012-02-16 2012-02-21 3810130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Shkoder (3333) MESSER ALBAGASS SH.P.K Shkoder 1,598,479 2012-02-21 2012-02-22 3910130232012 SHTESE KONTRATE OKSIGJENI LIKUJ FAT NR 8910837-89109839 23.11.2011
Sp. Berati (0202) MESSER ALBAGASS SH.P.K Berat 612,458 2012-02-21 2012-02-22 2910130642012 LIK fat dhjetor 2011 , janar-shkurt 2012 nga spitali berat 1013064
Sp. Gramsh (0810) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gramsh 64,800 2012-02-24 2012-02-28 4010130692012 Sa xhiruar faturen nr.66 date 10.01.2012 ,367 date 01.02.2012 nga Spitali Gramsh
Instituti shendetit publik Tirane (3535) MESSER ALBAGASS SH.P.K Tirane 8,208 2012-02-24 2012-03-13 30 1013048 2012 602 ISHP Azot i lengshem,Dhjetor -Janar UP 5 dt 3.1.2012 pv 3/4 dt 30.01.2010 pv 30.01.2012 fat 333 dt 30.01.2012 seri 01243833 fh6 dt 30.01.2012
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 1,050,686 2012-02-27 2012-03-15 4110130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Spitali Fier (0909) MESSER ALBAGASS SH.P.K Fier 248,794 2012-03-07 2012-03-16 5710130172012 LIKUJDIM SPITALI FIER
Spitali Lushnje (0922) MESSER ALBAGASS SH.P.K Lushnje 702,048 2012-03-07 2012-03-21 6010130222012 1013022 Spitali Lushnje oksigjen
Spitali Gjirokaster (1111) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gjirokaster 274,664 2012-03-16 2012-04-09 3010130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGeS BLERJE OKSIGJENI 02-2012
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 518,976 2012-03-27 2012-04-11 72/10130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 793,152 2012-03-27 2012-04-11 7210130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Spitali Gjirokaster (1111) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gjirokaster 235,947 2012-04-04 2012-04-12 7010130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER LIK OKSIGJ FAT 8/6+11/6+31/6+ KONTRAT 01/4 DT 04.01.2012
Sp. Delvine (3704) MESSER ALBAGASS SH.P.K Delvine 18,468 2012-04-03 2012-04-12 7310130662012 Spitali lik.fat.tat.nr.6 date 19.01.2012 hde nr.30 date 01.03.2012 per blerje oksigjen
Spitali Fier (0909) MESSER ALBAGASS SH.P.K Fier 545,789 2012-04-11 2012-04-18 8010130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 22,848 2012-04-20 2012-04-23 14210130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Spitali Lushnje (0922) MESSER ALBAGASS SH.P.K Lushnje 438,950 2012-04-13 2012-04-23 10710130222012 1013022 Spitali Lushnje oksigjen
Sp. Librazhd (0821) MESSER ALBAGASS SH.P.K Librazhd 79,344 2012-04-09 2012-04-13 86101307612012 SPITALI LIK FATURE OKSIGJEN MJEKSOR
Spitali Shkoder (3333) MESSER ALBAGASS SH.P.K Shkoder 3,327,154 2012-04-06 2012-04-13 10810130232012 kontrate oksigjeni 15.02.2012-312.2012 likuj fat 01247616 16.02.2012,01247749 17.02.2012
Instituti shendetit publik Tirane (3535) MESSER ALBAGASS SH.P.K Tirane 4,320 2012-05-08 2012-05-11 147 1013048 2012 602 ISHP Azot I lengshem. UP 5 dt 03.01.2012 PV 3/4 dt 30.01.2010 Fat 1455 dt 24.04.2012 Seri 02742105 FH 29 dt 24.04.2012
Spitali Gjirokaster (1111) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gjirokaster 462,384 2012-05-07 2012-05-11 8610130182012 1013018 SPITALI CIVIL GJIROK PER LIK OKSIGJEN
Sp. Permet (1128) MESSER ALBAGASS SH.P.K Permet 82,080 2012-05-11 2012-05-16 14510130812012 SPITALI FAT NR 66/2 DT 17.03.2012
Spitali Fier (0909) MESSER ALBAGASS SH.P.K Fier 468,384 2012-05-14 2012-05-16 11610130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Sp. Berati (0202) MESSER ALBAGASS SH.P.K Berat 502,496 2012-05-15 2012-05-21 11810130642012 oksigjen mjeksor lik fat 86 dhe 88 prill 2012 nga spitali berat 1013064
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 212,160 2012-05-18 2012-05-28 18710130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Sp. Gramsh (0810) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gramsh 40,800 2012-05-24 2012-06-07 10810130692012 Sa likujduar faturentuaj nr.1521 date 30.04.2012 nga Spitali Gramsh
Reparti Ushtarak Nr.2223 Vlore (3737) MESSER ALBAGASS SH.P.K Vlore 247,315 2012-05-25 2012-06-07 5310170362012 ARGON REPARTI 2223 VLORE 1017036 FAT 1891 DT 23.05.2012
Spitali Lushnje (0922) MESSER ALBAGASS SH.P.K Lushnje 1,195,986 2012-05-25 2012-06-07 13710130222012 1013022 Spitali Lushnje oksigjen
Sp. Kucove (0217) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kuçove 31,132 2012-06-01 2012-06-08 8910130742012 shpenz.oksigjeni te spitalit kucove kod.1013074 fat.01247549 dt.12.03.2012
Sp. Gramsh (0810) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gramsh 82,800 2012-06-11 2012-06-20 11410130692012 Sa likujduar faturen tuaj nr.1975 date 29.05.2012 nga Spitali Gramsh
Spitali Vlore (3737) MESSER ALBAGASS SH.P.K Vlore 240,392 2012-06-08 2012-06-20 12810130242012 SPITALI 1013024 SHTESE KON 20 %
Instituti shendetit publik Tirane (3535) MESSER ALBAGASS SH.P.K Tirane 17,280 2012-06-08 2012-06-20 2161013048 2012 602 ISHP azot i lengshem up 59 dt 23.04.12 pv3.4 dt 11.05.12 ft 1709 dt 11.05.12 ser 02742359 fh 34 dt 11.05.12
Spitali Vlore (3737) MESSER ALBAGASS SH.P.K Vlore 638,736 2012-06-08 2012-06-20 12910130242012 SPITALI 1013024 KON 638/1 DT 17.02.2012 MAR+SHKURT+PRILL 2012
Sp. Berati (0202) MESSER ALBAGASS SH.P.K Berat 328,977 2012-06-11 2012-06-22 15110130642012 oksigjen mjeksor likujdim fatura maj 2012 nga spitali berat 1013064
Spitali Elbasan (0808) MESSER ALBAGASS SH.P.K Elbasan 796,416 2012-06-14 2012-06-26 20510130162012 Oksigjen Spitali Civil Elbasan
Sp. Sarande (3731) MESSER ALBAGASS SH.P.K Sarande 346,252 2012-06-14 2012-06-26 12110130842012 SHP NGA SPITALI
Spitali Gjirokaster (1111) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gjirokaster 27,397 2012-06-19 2012-06-29 12710130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGes oksigjen
Sp. Mat (0625) MESSER ALBAGASS SH.P.K Mat 138,138 2012-06-18 2012-06-29 113/10130782012 Siptali (1013078) Shtes.Kont. Oksigjen Lik.Fat.Nr.8611039 Dt.15.3.2012
Spitali Gjirokaster (1111) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gjirokaster 422,400 2012-06-19 2012-06-29 12910130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGes oksigjen