Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All LINDA-80 All 34,256,705.00 56 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 364,269 2012-02-22 2012-02-23 3810130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.36 DT.21.02.2012
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,754 2012-07-04 2012-07-05 17810130212012 SPITALI RAJON I LEZHES PAG FAT NR E DATES 30.06.2012
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 380,832 2012-03-30 2012-04-11 13121270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.41 DT.06.03.2012
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2012-05-04 2012-05-07 10710130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.6 DT.30.04.2012 SIPAS KONTRATES
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 168,000 2012-05-23 2012-06-06 22421270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.02534364 DT.08.05.2012
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 30,000 2012-05-31 2012-06-08 6610110202012 DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.12 DT.04.05.2012
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 400,000 2012-05-31 2012-06-08 6710110202012 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK SHPENZ TRANSPORTI SIPAS KONTRATES
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 4,500,000 2012-06-08 2012-06-20 7310050742012 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 29 DT 04.06.2012
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 372,129 2012-08-02 2012-08-08 35221270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.50 DT.25.07.2012
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2012-09-07 2012-09-12 23510130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.24 DT.31.08.2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2012-10-05 2012-10-08 28510130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.38 DT.30.09.2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2012-11-01 2012-11-06 30110130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.49 DT.31.10.2012
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2012-12-05 2012-12-13 34310130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.13 DT.30.11.2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 220,400 2012-12-07 2012-12-13 36610130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.SIPAS KONTRATES
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 200,000 2012-12-14 2012-12-27 50821270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.03919634 DT.24.09.2012
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 257,124 2012-06-05 2012-06-11 14710130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.421 DT.31.05.2012
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 500,000 2012-04-23 2012-04-25 5310110202012 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK FAT.JANAR 2012 SIPAS KONTR TRANSPORT MESUESISH
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 2,486,356 2012-02-06 2012-02-16 1510110202012 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK FAT.31 DT.02.02.2012
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 400,000 2013-02-18 2013-02-19 5421270012013 BASHKIA LEZHE LIK FAT.634 DT.24.09.2012
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 21,300 2013-03-18 2013-03-19 11021270012013 BASHKIA LEZHE LIK FAT.67 DT.15.03.2013
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 109,656 2013-03-18 2013-03-19 11121270012013 BASHKIA LEZHE LIK FAT.65 DT.16.03.2013
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 183,660 2013-03-04 2013-03-05 5210130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.5 DT.28.02.2013 20% SHTESE KONTR
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 249,860 2013-04-05 2013-04-09 8110130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.73 DT.31.03.2013 KONTR.2013
Komuna Kallmet I Madh (2020) LINDA-80 Lezhe 100,666 2013-04-10 2013-04-11 5425750012013 KOMUNA KALLMET LEZHE PAG FAT NR 72 DT 27.03.2013
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 900,000 2013-02-04 2013-02-06 410050742013 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 01 DT 25.01.2013
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 238,758 2013-02-05 2013-02-06 2110130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.48 DT.30.01.2013 SHTESE KONTR 20%
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 270,681 2013-05-08 2013-05-13 10810130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.86 DT.30.04.2013 SIPAS KONTRATES
Bashkia Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 359,000 2013-05-10 2013-05-13 17521270012013 BASHKIA LEZHE LIK FAT.34 DT.24.09.2012 DHE 75 DT.31.03.2013 SIPAS KONTRATES
Bordi i Kullimit Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 8,100,000 2013-05-17 2013-05-23 3910050742013 BORDI I KULLIMIT LEZHE PAG FAT NR 91 DT 16.05.2013
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 1,254,624 2013-05-30 2013-06-07 131.10130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.940 DT.30.05.2013 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 270,681 2013-05-30 2013-06-07 13110130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.93 DT.30.05.2013 TRANSPORT TE SEMURE ME DIALIZE SIPAS KONTRATES
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 191,964 2013-06-12 2013-06-19 11510110202013 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK FAT.51 DT.10.06.2013
Komuna Kallmet I Madh (2020) LINDA-80 Lezhe 107,856 2013-06-28 2013-08-05 10125750012013 KOMUNA KALLMET LEZHE PAG FAT NR 90 DT 14.05.2013
Komuna Dajc (2020) LINDA-80 Lezhe 114,000 2013-06-28 2013-08-05 5225770012013 KOMUNA DAJc PAG FAT NR 19 DT 19.06.2013
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 1,628,766 2013-06-21 2013-08-05 11810110202013 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK FAT.SIPAS KONTRATES SHPENZ TRANSPORTI
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 98,500 2013-08-06 2013-08-13 19410130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.47,50 DT.31.07.2013 BLERJE VOGEL
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 270,681 2013-07-08 2013-08-13 16210130212013 SPITALI LEZHE LIK SHPEN TRANS PER SEMURE ME DIALIZE SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 270,681 2013-08-06 2013-08-13 19410130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.42,50 DT.31.07.2013 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 320,680 2013-09-03 2013-09-19 22610130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.88 DT.31.08.2013 SIPAS KONTRATES
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 1,059,078 2013-07-11 2013-09-26 13510110202013 DREJT ARSIMORE LEZHE LIK SHPEN TRANSPORTI SIPAS KONTRATES