Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All KLUB FUTBOLL SHKUMBINI All 3,330,000.00 18 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-02-02 2012-02-08 3321340012012 Trasfert nga Bashkia Peqin per Klub Futbolin Shkumbini Peqin
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-03-02 2012-03-13 5321340012012 Trasferte nga Bashkia Peqin ne Favor te Klubit Sportit Peqin per muajin Shkurt 2012
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-04-03 2012-04-11 8121340012012 Trasferte nga Bashkia Peqin ne favor te Klub Futboll shkumbinipeqin per muajin mars 2012
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-05-03 2012-05-08 11921340012012 Trasfert nga Bashkia Peqin per muajin Prill 2012 ne Fafor te Klubit Futbollit Peqin
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-06-18 2012-06-19 15021340012012 Trasferta nga Bashkia Peqin per muajin Maj 2012 ne favoe Klub sportit peqin
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-08-06 2012-08-08 18421340012012 Trasfer per Klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin korrik 2012
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-09-05 2012-09-11 20021340012012 Trasfert per klub Sporti nga Bashkia Peqin ne Favor te Klub futboll Peqin
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 300,000 2012-10-03 2012-10-05 22221340012012 Trasferte nga Bashkia Peqin per llogari tr Klub Futbollit Shkumbini Peqin
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 380,000 2013-01-10 2013-01-18 0721340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin dhjetor 2012
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 70,000 2013-03-08 2013-03-13 5721340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin shkurt 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 70,000 2013-04-19 2013-04-22 11321340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin mars 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 100,000 2013-02-01 2013-02-06 2521340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin Janar 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 70,000 2013-05-13 2013-05-15 13721340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin prill 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 70,000 2013-06-04 2013-06-14 161/21340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin maje 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 50,000 2013-08-15 2013-10-17 26521340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin korrik 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 50,000 2013-09-05 2013-10-17 28521340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin gusht 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 40,000 2013-10-07 2013-10-24 31221340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin shtator 2013
Bashkia Peqin (0827) KLUB FUTBOLL SHKUMBINI Peqin 30,000 2013-12-18 2013-12-19 40221340012013 Trasfer per klub futbollin nga Bashkia Peqin per muajin dhjetor 2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >