Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All ALB - SIGURACION All 9,868,657.00 161 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) ALB - SIGURACION Pogradec 6,400 2012-01-27 2012-01-30 16/1026022/2012 LIK.SH PYJOR POGRADEC 1026022 FT NR 899 DT 06.01.2012
Dogana Peshkopi (0606) ALB - SIGURACION Diber 20,850 2012-02-15 2012-02-20 1410100922012 DOGANA PESHKOPI lik. sig. mjeti fat. nr. 5 dt. 31.01.2012
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) ALB - SIGURACION Tirane 93,760 2012-02-21 2012-02-22 6010100772012 1010077 602 DPDOGANAVE siguracion makinash up nr 1337/1 dt 23.01.2012 shtese kontr nr 1337 dt 23.01.2012 fat nr 15 dt 24.01.2012 fat nr 140 dt 9.01.2012 sr nr 87374792
Drejtoria e SHIK Berat (0202) ALB - SIGURACION Berat 28,000 2012-02-27 2012-03-15 1310180022012 pagese per Alb-siguracion,nga SHISH Berat
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Kukes (1818) ALB - SIGURACION Kukes 6,400 2012-03-16 2012-03-19 4310060732012 1006073 shp sig te mjeteve transp Drejtoria rajonale Mirmb Rruga Kukes
Komuna Melan (0606) ALB - SIGURACION Diber 24,600 2012-03-07 2012-03-21 5323460012012 MELAN 2346001sig mjeti fat nr 908 date17.05.11
Spitali Shkoder (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 172,800 2012-03-08 2012-03-21 6210130232012 likuj fat nr 87374695 05.01.2012
Prokuroria e rrethit Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 97,925 2012-06-20 2012-07-02 11710280302012 SIGURIM MJETE DHE PASURIE PROKURORIA 1028030
Prefektura e qarkut Kukes (1818) ALB - SIGURACION Kukes 16,805 2012-06-21 2012-07-13 20710160682012 1016068 police sigurimin Prefektura Kukes
Komuna Qender (0606) ALB - SIGURACION Diber 14,600 2012-03-21 2012-04-10 3723450012012 KOM. TOMIN DIBER lik. fat. nr. 1166 dt. 2.3.12
Nderrmarrja e Midhjeve Sarande (3731) ALB - SIGURACION Sarande 19,500 2012-03-28 2012-04-11 3710260402012 SIG MJETESH MIDHJA
Spitali Shkoder (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 479,847 2012-03-27 2012-04-11 9610130232012 likuj fat nr 1778813-1778819 shkurt 2012 spitali
Reparti i Sig.Brendsh.Ceremonial (3535) ALB - SIGURACION Tirane 14,000 2012-04-03 2012-04-12 2810160782012 602-Rep.Sig.Bren.Cerom,sigurcion mjeti,up nr 6 dt 15.03.2012,pv dt 23.03.2012,fat nr 204 dt 23.03.2012,seri 01342204
Drejtoria e shendetit publik Has (1812) ALB - SIGURACION Has 14,600 2012-04-02 2012-04-12 4410130292012 1812 SIG MJETI FAT 156 DT 27.03.02012
Komuna Selisht (0606) ALB - SIGURACION Diber 32,600 2012-04-05 2012-04-12 2323510012012 2351001 KOMUNA SELISHTE SIG VJETOR KAMIONI VITI 2012
Nd-ja Ruget Rurale (3535) ALB - SIGURACION Tirane 152,300 2012-04-04 2012-04-12 1720350142012 Nderm Rrugeve Rurale lik sig automj urdh prok nr 2 dt 08.02.2012 proc verb dt 09.02.2012 fat 93,119---125 dt 09.02.2012--27.03.2012 seri 0211605--0214337
Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) ALB - SIGURACION Gjirokaster 14,600 2012-04-03 2012-04-12 5410290042012 GJYKATE APELI GJIROKASTER(1029004) SIGURACION MJETI
Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) ALB - SIGURACION Tirane 14,600 2012-04-10 2012-04-17 9710240012012 602 Kontrrolli i Larte i Shtetit.sig mak up dt 5.4.2012, form 3,4 dt 5.4.2012, ft seri 0214751 dt 5.4.2012
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) ALB - SIGURACION Tirane 8,329 2012-04-17 2012-04-24 32710040012012 602 ministria ekonomise. lik ft sig mak up dt 31.1.2012, form 3,4 dt 31.1.2012, ft seri 87374586 dt 31.1.2012
Dega e Kujdesit Paresor Berat (0202) ALB - SIGURACION Berat 14,600 2012-04-17 2012-04-24 4910130032012 siguracion automjeti lik fat 10360 date 19.03.2012 nga d.sh.publik berat 1013003
Bashkia Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 15,000 2012-04-25 2012-04-26 21921460012012 BASHKIA VL 2146001 SIG VITI 2011 MJETI VL4577C
Qarku Shkoder (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 6,400 2012-04-12 2012-04-19 6420330012012 KESHILLI QARKUT SHKODER FATURE SERI 0200773 DT. 06.12.2011
Komuna Lekaj (3513) ALB - SIGURACION Kavaje 14,600 2012-05-04 2012-05-11 5124700012012 KOMUNA LEKAJ SIGURIM MJETI
Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) ALB - SIGURACION Tirane 40,200 2012-05-09 2012-05-14 12610240012012 602 Kontrrolli i Larte i Shtetit.shp sig up dt 23.4.2012, form 3,4 dt 23.4.2012, ft seri 01342214 dt 23.4.2012,
Reparti i Sig.Brendsh.Ceremonial (3535) ALB - SIGURACION Tirane 54,500 2012-05-10 2012-05-16 451060782012 602 Rep.Sig.Bren.Cerom siguracion mjetesh up 11 02.05.2012 pv 03.05.2012 fat 3785 03.05.2012
Drejtoria e shendetit publik Permet (1128) ALB - SIGURACION Permet 19,505 2012-05-16 2012-05-21 7210130402012 DSHP PERMET SIGURACION MAKINE
Komuna Kute (0924) ALB - SIGURACION Mallakaster 15,000 2012-05-16 2012-05-21 7426390012012 PAGESE PER ALBSIGURACION ALBSIG NGA KOMUNA KUTE MALLAKASTER
Zyra e Punes Korce (1515) ALB - SIGURACION Korçe 14,000 2012-05-16 2012-05-21 5610250152012 SIGURACION MAKINE ZYRA E PUNES KORCE
Reparti Ushtarak Nr.3100 Tirane (3535) ALB - SIGURACION Tirane 303,240 2012-05-18 2012-05-28 5310170412012 602 REP 3100 SIG MOTORR HELIKOPTERI KON NR 3999/1 DT 18/4/2011 URDHER MM NR 1338/2 DT 27/5/2011
Bordi i Kullimit Berat (0202) ALB - SIGURACION Berat 19,500 2012-05-21 2012-05-29 7710050672012 siguracion likujdim fatura 1082 date 16.05.2012 nga bordi i kullimit berat 1005067
Komuna Terthore (1818) ALB - SIGURACION Kukes 47,360 2012-05-22 2012-06-06 9625430012012 2543001 sig automjeti komuna Terthore Komuna Terthore
Drejtoria Arsimore Vlore (3737) ALB - SIGURACION Vlore 20,305 2012-05-23 2012-06-06 13410110382012 SIGURIM MJERI DAR VLORE 1011038 FAT 0212229
Komuna Terthore (1818) ALB - SIGURACION Kukes 21,000 2012-05-22 2012-06-06 97254330012012 2543001 sig automjeti karton jeshil komuna Terthore Komuna Terthore
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) ALB - SIGURACION Tirane 63,924 2012-06-13 2012-06-25 17110180012012 602 SHISH SIG TPL URDH 158/1 DT 15.05.2012 PV 15.05.2012 FAT 38 DT 15.05.2012 S 01342237
Sp. Berati (0202) ALB - SIGURACION Berat 213,692 2012-06-14 2012-06-27 16310130642012 siguracion lik fat 12 dt 12.06.2012 nga spitali berat 1013064
Sp. Puke (3330) ALB - SIGURACION Puke 32,725 2012-07-26 2012-08-03 8810130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 SHP.SIG MJETESH FAT 114 DT.07.06.2012
Drejtoria e SHIK Berat (0202) ALB - SIGURACION Berat 43,800 2012-08-01 2012-08-06 5910180022012 pagese per alb-siguracion,likujdim fature nr 48.49.50.dt.25.07.2012
Bashkia Himare (3737) ALB - SIGURACION Vlore 14,005 2012-08-07 2012-08-15 15221600012012 BASHKIA HIMARE 2160001 SIGURACION MJETI
Komuna Mesopotam (3704) ALB - SIGURACION Delvine 13,800 2012-08-09 2012-08-16 11723280012012 2328001 lik.fat/per siguracion e punonjesve te komunes viti 2012-2013
Sp. Berati (0202) ALB - SIGURACION Berat 346,851 2012-08-14 2012-08-17 24910130642012 siguracion makine lik fat gusht 2012 nga spitali berat 1013064