Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All CULLHAJ SH. R. S. F All 8,612,683.00 39 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 186,080 2012-02-16 2012-02-21 1810160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke sigurim dhe ruajtje,up nr 1 dt 03.01.2012,pv dt 03.01.2012,fat nr 8 dt 31.01.2012,seri 86564091
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 480,000 2012-02-24 2012-03-13 2728110012012 602 Kom.Farke- roje objekti kont.dt.26.01.2012,up.nr.4 dt.26.01.2012,pv.nr.3 dt.07.02.2012 pv.4 dt.07.02.2012 fat.nr.10 dt.07.02.2012
Laboratori i barnave (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 137,975 2012-03-08 2012-03-21 2910130562012 602 QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE ROJE UP 2 DT 04.01.12 SHT KONT 04.01.12 FT 16 DT 29.02.12 SER 86564099
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 192,730 2012-03-09 2012-03-23 3210160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke sherbime ruajtje,up nr 1 dt 03.01.2012,pv dt 03.01.2012,fat nr 17 dt 29.02.2012,seri 8654100
Laboratori i barnave (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 61,852 2012-03-21 2012-04-02 44110130562012 1013056 602 QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE roje kont shtese vazhd 04.01.12 ft 21 dt 15.03.12 ser 86564105
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 99,690 2012-03-20 2012-04-02 4010160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke sherbime ruajtje,up nr 1 dt 03.01.2012,pv dt 03.01.2012,fat nr 20 dt 15.03.2012,seri 86564104
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 480,000 2012-05-04 2012-05-11 9828110012012 602 Kom.Farke- roje ,kont.ne vazhdim dt.14.06.2011 up.nr. 40 dt.14.06.2011,pv. nr.3 dt.25.04.2012 pv. nr.4 dt.25.04.2012 fat.nr. 31 dt. 25.04.2012 seria 86564116
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 178,800 2012-05-18 2012-05-28 6010160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke sherbime ruajtje,up nr 1 dt 03.01.2012,pv dt 03.01.2012, fat 86564124 nr 39 dt 15.05.12
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 178,800 2012-06-18 2012-06-29 7110160572012 602-QENDRA KOMBETRAE PRITESE AZILKEKRUES roje kont vazhd fat 46 16.06.2012
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 178,300 2012-07-26 2012-08-03 8610160572012 602-QENDRA KOMBETRAE PRITESE AZILKEKRUES roje kont vazhd 86564137 18.07.2012
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 89,400 2012-08-02 2012-08-08 9110160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke roje objekti kont vazhd 15.03.2012 fat 58 31.07.2012
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 286,956 2012-08-01 2012-08-08 18028110012012 602-KOM FARKE ROJE UP 2 DT 27.03.2012 NJOFT FIT 30.04.2012 KKONT 592/3 DT 03.05.2012 FAT 53 DT 18.07.2012 SR 86564138
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2012-09-04 2012-09-10 9810160572012 QENDRA KOMBETRAE PRITESE AZILKEKRUES roje private kont nr 157 23.072012 fat 62 31.08.2012
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 286,956 2012-09-03 2012-09-04 22128110012012 602-KOM FARKE KONT NE VAZHD 592/3 DT 03.05.12 FAT 65 DT 31.08.12 SR 86564150
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2012-10-02 2012-10-05 11110160572012 QENDRA KOMB. PRIT. AZILKER. roje objekti kont vazhd 157 23.07.2012 fat 69 30.09.2012
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2012-11-05 2012-11-13 12310160572012 QENDRA KOMB. PRIT. AZILKER. sigurim objekti kont vazhd 157 23.07.2012 fat 77 31.10.2012
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 286,956 2012-11-06 2012-11-19 25328110012012 Komuna Farke ROJE OBJEKTI KOMUNE KONT EN VAZHD 592/8 DT 05.05.12 FAT 80 DT 31.10.12 SR 05114065
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2012-12-03 2012-12-17 13010160572012 QEND. KOMB. PRIT. AZILKER. roje objekti nentor 2012 kont vazhd 157 23.07.2012 fat 85 30.11.2012
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 286,956 2012-12-05 2012-12-17 28228110012012 602 Kom.Farke- roje komuna kont 592/8 dt 05.05.12 fat 88 dt 30.11.2012 sr 05114073
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 178,800 2012-04-19 2012-04-25 4610160572012 602-Qend.Komb.Prit.Azilke sherbime ruajtje,up nr 59 dt 13.03.2012,pv dt 15.03.2012kontrate dt 15.03.2012,fat nr 30 dt 16.04.2012,seri 86564115
Laboratori i barnave (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 147,487 2012-02-10 2012-02-16 1410130562012 602 QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE roje up 4.01.12 shtes kont 2/1 dt 04.01.12 ft 7 dt 31.01.12 ser 86564090
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 573,912 2013-03-11 2013-03-15 4128110012013 231-KOM FARKE ROJE LIK ROJE KONT 592/3 DT 03.05.12 KONT NE VZDH 592/8 DT 05.05.12 FAT 6 DT 31.01.13 SR 05114085
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 178,800 2013-04-15 2013-04-16 44 10160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje objekti kont 57 15.03.2013 raport perf.15.03.2013 up 51 08.03.2013 pv 13.03.2013 fat 23 16.04.2013
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 247,500 2013-04-15 2013-04-16 4310160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.sherbime sigurimi kont shtese 1 03.01.2013 fat 05114094/05114097 30.13.2013
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2013-02-05 2013-02-06 0410160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje dhjetor kont vazhd 157 23.07.2012 fat 05114079 31.12.2012
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 165,000 2013-02-05 2013-02-06 2010160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje janar kont shtese 1 03.01.2013 fat 4 31.01.2013
Laboratori i barnave (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 349,980 2013-05-13 2013-05-14 6810130562013 602,QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE,ROJE,UP 13 D 18/2/13,NJF 16/11 D 28/2/13,KONTR 13/13 D 1/3/13,FAT 28 D 30/4/13 S 05114010,FAT 21 D 31/3/13 S 05114003
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 258,264 2013-06-18 2013-07-31 63101605720131 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje objektir kont vazhd 82 10.04.2013 fat 31,33 31.05.2013
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-07-02 2013-08-05 6910160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje objekti kont vazhd 82 10.04.2013 fat 43 30.06.2013
Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 108,000 2013-08-07 2013-10-17 7210110502013 SHTEPIA BOTUESE E LIBRIT TEKSTEVE MESIMORE roje up 10 dt 13.05.2013 ft.oferte 13.06.2013 nj. fit. 17.06.2013 fat 54 dt 31.07.2013 seri 05114037
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-08-27 2013-10-17 8110160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.ruajtje objekti kont vazhd 82 10.04.2013 fat 51 31.07.2013
Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 108,000 2013-09-03 2013-10-17 8610110502013 SHTEPIA BOTUESE E LIBRIT TEKSTEVE MESIMORE roje up 10 dt 13.05.2013 ft.oferte 13.06.2013 nj. fit. 17.06.2013 fat 62 DT 31.08.2013 SERI 05114046
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-09-04 2013-10-17 8610160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.sherbim sigurimi dhe ruajtje kont vazhd 82 10.04.2013 fat 63 31.08.2013
Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 108,000 2013-10-07 2013-10-24 9410110502013 SHTEPIA BOTUESE E TEKSTEVE MESIMORE SHERBIM ROJE KONTRATE NE VAZHDIM DT 26.06.2013 FAT 73 DT 30.09.2013 SERI 10810508
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-10-04 2013-10-24 9510160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.roje objekti kont vazhd 82 10.04.2013 fat 75 30.09.2013
Komuna Sauk (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 912,183 2013-10-24 2013-11-07 164281100120131 Kom farke roje kont 853/3 dt 22.0.13 up 1 dt 23.04.13 fat 70 dt 20.09.13 sr 10810505 njoft fit 08.07.13 pv klasi 08.05.13 shpallje app 05.08.13
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-11-05 2013-11-15 10610160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.ruajtje objekti kont vazhd 82 10.04.2013 fat 84 31.10.2013
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 7,250 2013-11-18 2013-11-19 33910870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONO UB 318 DT 7.10.2013 VEND 972/2 DT 27.09.2013
Q.K.P. Azilkerkuesve Babrru (3535) CULLHAJ SH. R. S. F Tirane 172,176 2013-12-04 2013-12-05 12010160572013 Qend.Komb.Prit.Azilkerk.ruajtje objekti kont vazhd 82 10.04.2013 fat 91 30.11.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >