Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All C L A S S I C All 16,145,482.00 73 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Gjykata e Apelit Durres (0707) C L A S S I C Durres 32,820 2012-02-14 2012-02-20 1410290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/RIPAR.
Spitali Elbasan (0808) C L A S S I C Elbasan 31,740 2012-02-20 2012-02-21 1810130162012 Sherbim Spitali Civil Elbasan
Spitali Diber (0606) C L A S S I C Diber 114,300 2012-02-23 2012-02-23 3510130152012 SPITALI 1013015 SHP MIRM.FAT NR 1108 DATE 14.10.2011
Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 99,840 2012-03-07 2012-03-21 5610171202012 602,REP 4400,RIP UP 163 D 23/1/12,PV 7/2/12,FAT 91 D 7/2/12 S 01131712
Spitali Fier (0909) C L A S S I C Fier 33,900 2012-03-07 2012-03-21 6410130172012 LIKUJDIM SPITALI FIER
Spitali Kukes (1818) C L A S S I C Kukes 31,980 2012-06-26 2012-07-13 14610130202012 1013020 sherbim makine UP 42 date 20.03.2012 qershor 2012 Spitali Kukes
Spitali Diber (0606) C L A S S I C Diber 126,540 2012-06-22 2012-07-13 14310130152012 SPITALI 1013015 MIRMBAJTJE MJET TRANSP FAT NR 403/A,436/A DATE 17,31.05.12
Drejtorite Rajonale Rrugore Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 21,540 2012-03-19 2012-04-02 2210060792012 602 D.Rajonale.Rrugore riparim aut pv 16.3.2012 f 16.3.2012 s 01131583
Spitali Diber (0606) C L A S S I C Diber 101,880 2012-03-21 2012-04-09 4910130152012 SPITALI 1013015 SHP MIRM .MJET TRAN FAT NR 224/A,233/A DATE 07.03.2012
Sp. Sarande (3731) C L A S S I C Sarande 39,540 2012-03-28 2012-04-11 5010130842012 SHP NGA SPITALI SR
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 168,000 2012-03-26 2012-04-11 8510030012012 602 KM blerje goma up.9,06.01.2012,pv6.01.202,pv06.01.2012,f11/A,06.01.2012,fh1.06.01.2012
Qendra Kombetare e Edukimit ne Vazhdim (3535) C L A S S I C Tirane 28,860 2012-04-04 2012-04-12 2810139042012 602 QKEVrip makine up 5 dt 19.03.12 pv 3.4 dt 21.03.12 ft 273/a dt 21.03.12 ser 01131507
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 254,710 2012-04-09 2012-04-16 11610030012012 602 KM SERVIS MJETI F127,23.2.2012,S00131748,SHTES KON.119,11.01.2012,
Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 24,360 2012-04-12 2012-04-19 8510171202012 602,rep 4400,rip,up 820/2 d 3/4/12,pv 13/4/12,fat 295/1 d 13/4/12 s 00113529,fh 4 d 13/4/12
Gjykata e Apelit Durres (0707) C L A S S I C Durres 22,020 2012-05-02 2012-05-04 10110290032012 1029003 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/RIP.
Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 785,500 2012-05-02 2012-05-09 9110171202012 602,rep 4400,rip,up 568/5 d 20/3/12,pv 21/3/12,fat 172 d 21/3/12 s 01131693,fh 3 d 21/3./12
Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 39,900 2012-05-04 2012-05-11 10310171202012 602,rep 4400,RIP,UP 849/2 D 5/4/12,PV 5/4/12,FAT 195 D 5/4/12,011332116,FH 6 D 5/4/12
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) C L A S S I C Tirane 187,272 2012-05-16 2012-05-21 8010140962012 602 A.K.K.PRONAVE mirmb auto ,pjese kembimi Up.38 dt.10.05.12 pv dt.10.05.12 fat.nr.387/17 dt.12.05.12 fh.17 dt.12.05.12
Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Sarande (3731) C L A S S I C Sarande 23,160 2012-05-29 2012-06-08 10010161082012 SHP NGA POLICIA KUFITARE
Spitali Lezhe (2020) C L A S S I C Lezhe 101,748 2012-08-03 2012-08-13 21310130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.KORRIK 2012
Spitali Lushnje (0922) C L A S S I C Lushnje 40,260 2012-08-20 2012-08-22 23810130222012 1013022 Spitali lik mmb.mj.transp.
Komuna Bradashesh (0808) C L A S S I C Elbasan 3,192,000 2012-08-22 2012-08-23 21523810012012 blerje Kom Bradashesh 2381001
Qendra Kombetare e Edukimit ne Vazhdim (3535) C L A S S I C Tirane 18,000 2012-09-06 2012-09-11 7610139042012 602.QKEV,IYERJE MAK,UP 10 D 20/7/12,PV 18/8/12,FAT 616/A D 18/8/12 S 01133450
Zyra e Permbarimit Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 139,200 2012-09-04 2012-09-11 8010140432012 -Zyra e permbarimit tirane rip up nr 157 dt 11/7/2012 pv dt 12/7/2012 fat nr 525 dt 12/7/2012
Reparti Ushtarak nr.4400 Tirane (3535) C L A S S I C Tirane 255,240 2012-09-05 2012-09-11 20910171202012 602-REP 4400,riparime,up nr 1839/3,1939/4,2139/2 dt 25.07.2012-22.08.2012,pv dt 26.07.2012-31.07.2012,fat nr 397,406,443 dt 26.07.2012-22.08.2012,seri 01133218,01133227,01133114,fh nr 10,11 dt 31.07.2012-22.08.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) C L A S S I C Durres 19,560 2012-09-05 2012-09-11 12510290032012 1029003 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/RIP.
Spitali Lezhe (2020) C L A S S I C Lezhe 34,140 2012-09-07 2012-09-12 24010130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.633/1 DT.28.08.2012
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 185,234 2012-09-12 2012-09-14 31510030012012 602 KM sh aut up 22.3.12 k v 18.5.12 f 31.5.12 s 01132722
Sp. Sarande (3731) C L A S S I C Sarande 64,800 2012-09-19 2012-09-24 19010130842012 SHP MIREMBAJTJE AUTOMJETE NGA SPITALI SR
Spitali Diber (0606) C L A S S I C Diber 248,580 2012-09-25 2012-09-28 22910130152012 SPITALI 1013015 SHPENZIME MIRMBAJTJE AMBULANCE FAT NR 571,519,533,556,558
Presidenca (3535) C L A S S I C Tirane 8,400 2012-10-15 2012-10-17 38010010012012 602-Presidenca- fshirse xhami, up.nr.131 dt.24.08.2012 pv.3,4 dt.24.08.2012 fat.492 dt.18.09.2012 fh.nr.83 dt.18.09.2012
Spitali Kukes (1818) C L A S S I C Kukes 31,980 2012-10-18 2012-10-24 24810130202012 1013020 ndertim filtrash fat 555 dt 24.07.2012 Spitali Kukes
Spitali Lezhe (2020) C L A S S I C Lezhe 34,260 2012-11-06 2012-11-19 31010130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.793 DT.23.10.2012
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) C L A S S I C Tirane 38,784 2012-11-13 2012-12-07 88410040012012 602 ministria ekonomise.pages shpen automjeti, urdher 77 dt 03.05.12,pv 3/5/12 dt .03.05.12, ft 369/a dt 03.05.12
Spitali Elbasan (0808) C L A S S I C Elbasan 35,220 2012-11-22 2012-12-13 39910130162012 Sherbim Spitali Civil Elbasan
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 412,074 2012-12-07 2012-12-18 41910030012012 urdh prokurimi 851/2 dt 22.03.2012 kontrata nr 851/5 dt 18.05.2012 ne vazhdim, fatura 641 dt 19.11.2012 seria 05208662, fatura nr 645 dt 21.11.2012 seria 05208666, fatura nr 615 dt 07.11.2012 seria 05208786, fatura nr 635 dt 14.11.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) C L A S S I C Durres 25,236 2012-11-23 2012-12-17 27110290032012 1029003 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/BL
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) C L A S S I C Tirane 68,400 2012-11-27 2012-12-17 119510040012012, 602 ministria ekonomise.shp rip auto up dt 28.8.2012, form 3,4 dt 28.8.2012, ft seri 05208318 dt 19.9.2012
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 369,205 2012-11-09 2012-12-03 38710030012012 602 KM sh kv 18.5.2012 f 21.9.12......
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C L A S S I C Tirane 68,592 2012-06-06 2012-06-11 18710030012012 602 KM sh k sht 11.1.2012 f 9.5.2012 s 01132470