Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si Këshilltar Ligjor i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, 1 144 946 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura nga pjesëmarrja si ekspert pranë Komisionit të Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi, 665 720 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraGjendje llogari bankare më 31 dhjetor 2016, 438 875 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Shlyer në vitin 2016 -240 000 lekë për kredi bankare disbursuar më 15.12.2014 me principal 3 000 000 lekë, afat shlyerje 25 vjet.