Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga dhe shpërblime si deputet në vlerën 2 466 296 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti zoti Gjergj Xhuvani paga pranë “Universitetit të Arteve” në vlerën 1 088 316 lekë.
2) Bashkëshorti zoti Gjergj Xhuvani paga si anëtar i Këshillit Drejtues të Radio Televizionit Publik Shqiptar në vlerën 528 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Llogari bankare ne banke te nivelit te dyte ne vleren 3 400 000 leke.
2) Llogari bankare ne banke te nivelit te dyte ne vleren 9 900 euro.
3) Llogari bankare ne banke te nivelit te dyte ne vleren 100 000 euro, te ardhura nga shitja e nje shtepie.
4) Llogari rrjedhese ne nje banke te nivelit te dyte ne vleren 330 000 leke.
5) Llogari rrjedhese ne nje banke te nivelit te dyte ne vleren 670 000 leke.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka