Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 947 641 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Edlira Rehovica të ardhura të përfituara nga puna si mjeke në Qendrën Spitalore Universitare, Tiranë, 427 891 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga mësimdhënia pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore, 90 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëKontratë shitje apartamenti, me vlerë 6 400 000 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraKontratë shitje apartamenti, 6 400 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka