Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 3 170 287 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura nga qira objekti me sip. 110 m2, Tetor-Dhjetor 2016, 30 000 lekë.
2)
) Të ardhura nga qira ap. me sip. 57 m2, 132 600 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion105%
Të tjera
1) Kontratë shitblerje lidhur më 26.09.2016 për objektin e llojit bodrum me sip. 330 m2 në Koplik, pronë për të cilën më parë ka qenë në bashkëpronësi me një subjekt juridik dhe për shkak konfliktesh është bërë blerja e pjesës tjetër të objektit. Për regjistrimin e pronës janë lënë peng tek noteri 68 140 euro përkthyer në 9 355 500 lekë.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 58 303 lekë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 4 994 paund britanik për një kredi bankare marrë më 13.07.2015.
4) Detyrime të papaguara në vlerën 4 994 paund britanik për një kredi bankare për arredim shtëpie marrë më 29.07.2015.
5) Detyrime të papaguara në vlerën 1 895 paund britanik për një kredi bankare për arredim shtëpie marrë më 26.08.2015.
6) Detyrime të papaguara në vlerën 5 000 euro marrë një të afërmi më 25.01.2014.
7) Detyrime të papaguara në vlerën 2 500 euro marrë një të afërmi më 10.09.2014.
8) Detyrime të papaguara në vlerën 13 500 euro marrë një të afërmi më 11.09.2014.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Shlyer në vitin 2016 -2 012 euro për një kredi bankare për blerje banese marrë më 16.04.2014 me principal 19 000 euro, interes 6% dhe afat shlyerje 6 vjet. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 11 619 euro.