Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 42)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Alma FASKAJ Komisioner KPK KPK
Amarilda XHAFERRI (XHYHERI) Ndihmës Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Anola XHULI SHALA Këshilltar KPK
Anxhela TATO Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Borana KORITARI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Brunilda BEKTESHI (VASHA) Komisioner KPK KPK
Bukurije MEMISHA Këshilltar KPK
Denata STOJA Këshilltar KPK
Edmond VERÇANI Sekretar i Përgjithshëm Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Edrin FIDHE Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Egida TOSKA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Eleana DOKO Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Elona Selamet BUSHATI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimt
Enkeleda KAMBO Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Ermir MEMA Këshilltar KPK
Etleda ÇIFTJA Komisioner KPK KPK
Etleva NOZILLI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Farie OSMANI Keshilltar Ligjor Kominioni i Pavarur i Kualifikimit
Firdes SHULI Komisioner KPK KPK
Genard DYLQESHI Këshilltar KPK
Genta TAFA (BUNGO) Komisioner KPK KPK
Gentian METE Këshilltar KPK
Gentiana MILKANI Sekretar i Përgjithshëm KPK
Iglon PEÇI Këshilltar KPK
Insidor REXHEPI Këshilltar KPK
Irida JAHO Këshilltar KPK
Joana ASIMI SORRAJ Këshilltar KPK
Klodiana BYTYÇI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Klodjana THEODHOSI Këshilltar KPK
Lorenca BRAHIMAJ Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Lulzim HAMITAJ Komisioner KPK KPK
Manuela Fadil TANDINI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimt
Mirela KASTRATI Këshilltar KPK
Olsi KOMICI Komisioner KPK KPK
Pamela QIRKO Komisioner KPK KPK
Parid SINELLA Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Roland ILIA Komisioner KPK KPK
Saimir EMINI Këshilltar KPK
Suela ZHEGU Komisioner KPK KPK
Tushka DURIÇI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit