Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 22)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Amarilda XHAFERRI (XHYHERI) Ndihmës Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Anora TOPI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Anxhela TATO Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Bekim KARAJ Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Blerina ZHUPA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Borana KORITARI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Denada KUBURJA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Edmond VERÇANI Sekretar i Përgjithshëm Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Edrin FIDHE Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Egida TOSKA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Eleana DOKO Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Enkeleda KAMBO Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Erlinda ABAZAJ Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Etleva NOZILLI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Klodiana BYTYÇI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Lorenca BRAHIMAJ Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Parid SINELLA Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Pranvera MYRSELAJ Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rovena VEIZAJ Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Rudina SENA Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Sidita BEJTJA Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Tushka DURIÇI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >