Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


DEKLARATA PAS LARGIMIT NGA DETYRADEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2008
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga për vitin 2008 si drejtore e Përgjithshme e Kontrollit të Zhvillimit Urbanistik dhe Territorit 1 147 716 lekë plus 10 000 lekë shpërblime plus 93 978 lekë shpërblime plus 68 301 lekë leje e zakonshme e 2007 plus 162 000 lekë nga pjesëmarrja në Këshillat Teknik Urbanistik, 1 481 995 lekë totali.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, zoti Artur Qato, të ardhura nga paga për vitin 2008, si punonjës shërbimi në ambasadën italiane në Tiranë, 540 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Të ardhura (50 % me 50 % me bashkëshortin) nga shitja e autoveturës 4plus1, tip 'Peugot', viti i prodhimit 1996, që ishte në emër të bashkëshortit, vlera 380 000 lekë.
2) Shpenzime (50 % me 50 % me bashkëshortin) për blerje veture 4plus1 e tipit 'Benz', viti i prodhimit 2000, në emër të bashkëshortit, 6 200 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2008
expenseDesc
Nuk ka