Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Gentian SALA Kryetar i AMA AMA
Gentian SHEHAJ Drejtor Policia Dibër
Gentian STOJA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçe - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçe - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçë
Gentian TRENOVA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e Apelit Tiranë
Gentiana MILKANI Sekretar i Përgjithshëm KPK
Gentiana MUÇAJ Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë
Gentiana XHELILI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Shkallës së Parë Vlore - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Vlore - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tirane - Gjykatën e Shkallës së Parë Sarande
Gentjan OSMANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Gerd HOXHA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Gerta DURAKU Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Gerti BOGDANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gertjan DEDA Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Gëzim ADEMAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Gëzim ÇAPOJ Kryebashkiak Bashkia Orikum
Gëzim ÇAUSHI Kryebashkiak Bashkia Roskovec
Gëzim ÇOPA Inspektor i Përgjithshëm ILDKPKI - Prokuror - Prokuror Inspektoriati I Lartë I Kontollit të Pasurive ILDKPI - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Pukë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavajë
Gezim SHEHU Drejtor Ndermarrja Ujesjelles Kanalizime Kukes
Gëzim SPAHIU Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkoder
Gëzim TOPÇIU Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Maliq - Bashkia Maliq - Bashkia Maliq - Bashkia Maliq
Gezim VEIZI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Gëzim VELESHNJA Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Shef Kabineti - Shef Kabineti Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve - Kuvendi Shqipërisë - Kuvendi Shqipërisë
Gilbert GALANXHI Ambasador Ambasada Shqiptare në SHBA
Gilberto JAÇE Kryebashkiak Bashkia Përmet
Gilda HOXHA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlore - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Diber
Gjergj BACI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Permet
Gjergj PRENDI Prefekt Qarku Lezhë
Gjergj RUDI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Mirditë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë
Gjergji CEKA Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korce
Gjergji PAPA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gjergji SIMAKU Drejtor Drejtoria e Politikave dhe Strategjive te zhvillimit Industrial dhe Energjise
Gjergji TAKO Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria Tirane
Gjetan GJETANI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Gjin GJONI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Gjykata e Apelit
Gjok VUKA Kryebashkiak Bashkia Rubik
Gjokë JAKU Deputet i Parlamentit - Kryebashkiak - Prefekt - Zv/ministër Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Lezhe - Qarku Lezhe - Ministria e Buqesise dhe Ushqimit
Gjolek GUCI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia  Memaliaj - Bashkia Memaliaj
Gjon BARDHI Kryebashkiak Bashkia Fushë-Krujë
Gjon FUSHA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Gjirokaster - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Gjon GJONAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Pukë - Bashkia Pukë - Bashkia Pukë
Gjon KODRA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë