Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime si përfaqësues, 17 268 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja Ani Hasanaj, të ardhura nga paga në biznesin familjar, 480 000 lekë.
2)Bashkëshortja, të ardhura nga qiraja, (janar-gusht
2014), 11 200 dollarë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 175 988 lekë.
2) Overdraft 100 000, shlyer plotësisht.
3) Overdraft 90 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 66 200 lekë.
4) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 24 440 euro.
5) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 119 705 lekë.
6) Bashkëshortja, pronare me 100 % e një shtëpi banimi në proces legalizimi me sip. 110 m2, vlera 140 000 euro. Bashkëshortja, të ardhura nga qiraja, (janar-gusht
2014), 11 200 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka