Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) REAL BAILIFF SERVICE Berat 17,500 2018-09-10 2018-09-11 60321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001, ndalese per agim ruko nga paga e gusht 2018 , shkres 112 dt 26.02.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,687 2018-09-10 2018-09-11 59921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 42,748 2018-09-10 2018-09-11 60021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 160,305 2018-09-10 2018-09-11 59721020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-09-10 2018-09-11 59821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 220,939 2018-09-04 2018-09-10 59121020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3937 dt 30.05.2018 karburant
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 588,668 2018-09-06 2018-09-10 59221020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3957 dt 26.08.2017 shkrese 3957/1 dt 13.09.2017 sherbimi pastrimit nj administrative otllak,sinje,roshnik.velabisht, situacioni nr12 gusht , fat nr 11 dt 29.08.2018
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,553,905 2018-09-06 2018-09-07 59321020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001kontrata nr 2282 dt 27.04.2018 rinovom kontrate sipermarje per sherbimin e pastrimit urban te qytetit Berat situacionnr 8 gusht, fatura nr 23 dt 03.09.2018
Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 1,000,000 2018-09-06 2018-09-07 59421020012018 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001, pagese e detyrimit financiar per FK Tomori VKB nr 98 date 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 4,450,267 2018-09-03 2018-09-04 58121020012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 285,041 2018-09-03 2018-09-04 57821020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 580,331 2018-09-03 2018-09-04 58221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 135,803 2018-09-03 2018-09-04 57721020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 956,920 2018-09-03 2018-09-04 58721020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 113,982 2018-09-03 2018-09-04 59021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese telefon fature e muajit korik nr 841 dt 31.07.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 257,474 2018-09-03 2018-09-04 58521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 290,678 2018-09-03 2018-09-04 58321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 38,856 2018-09-03 2018-09-04 58021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 83,994 2018-09-03 2018-09-04 58921020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 74,355 2018-09-03 2018-09-04 58421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 175,261 2018-09-03 2018-09-04 58621020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 38,856 2018-09-03 2018-09-04 57921020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,302,124 2018-09-03 2018-09-04 58821020012018 Paga baze Bashkia Berat 2102001,paga gusht 2018
Bashkia Berat (0202) ZDRAVO Berat 1,555,077 2018-08-28 2018-08-29 57321020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrata nr 2184 dt 10.05.2017 rikonstruksion i fasadave te ndertesave dhe stadiumit Tomori , fat nr 28 dt 01.11.2017 ,situacioni nr 4
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,217,456 2018-08-27 2018-08-28 57221020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,PAK per njesite administrative Otllak,Roshnik,Sinje,Velabisht, gusht2018
Bashkia Berat (0202) "DRICONS" Berat 60,961 2018-08-27 2018-08-28 57521020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001, kolaudim punimesh per objektin "Rikonstruksion i trotuarit rruga Antipatrea", urdher prokurimi nr 11 date 02.03.2018, procesverbal nr 1 date 23.03.2018, fatura nr 225 date 08.05.2018 sewri 57001281
Bashkia Berat (0202) HE&SK 11 Berat 19,200 2018-08-27 2018-08-28 57421020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Bashkia Berat 2102001,supervizim punimeve objektin, rikonstruksion fasadave te ndertesa te banimit dhe stadiumit"Tomorri" fatura nr 17 date 27.11.2017 seri 53435467 urdher prokurimi nr 44 date 26.04.2017
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 15,103,904 2018-08-27 2018-08-28 57121020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001, pagese per paaftesine gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 9,280 2018-08-23 2018-08-24 57221020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001, dieta brenda vendit
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 70,263 2018-08-23 2018-08-24 57121020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001, dieta te jashtme konfirmim nga Ministria nr 9888 date 19.06.2018

Smiley face

usaid_desc