Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 2,000,246 2018-12-27 2018-12-28 85321020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 4735/1 dt 18.07.2018 rikonstruksion reparti pediatrise spitali Berat,likujdim fat 28 dt 18.09.2018 situacion nr 1
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 268,006 2018-12-27 2018-12-28 81621020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 5345 dt 27.08.2018 fat nr 27 dt 27.11.2018 sherbimi pastrimi njesite administrative
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,110,200 2018-12-27 2018-12-28 85421020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike ,vkB142 dt 18.12.2018 dhjetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 713,244 2018-12-27 2018-12-28 82221020012018 Te tjera transferime korrente Bashkia Berat 2102001,shpenzime per emergjencat civile Mahmut abedini ,shkrese MB 9025 dt 26.12.2018
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 975,931 2018-12-27 2018-12-28 85521020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Berat 2102001 kontrata 4917 dt 31.07.2018 fat nr 33 dt 26.12.2018 rehabilitimi i fasadave lagjen murat celepiu
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 2,844,000 2018-12-27 2018-12-28 84821020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,shperblim PAK 2018, vkm nr 754 dt 19.12.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,746,000 2018-12-27 2018-12-28 85121020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,shperblim PAK ,vkm754 dt 19.12.2018, NJESITE ADMINISTRATIVE
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-12-26 2018-12-27 82521020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per kryetaret e fshatrave tetor 2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-12-26 2018-12-27 82621020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per kryetaret e fshatrave tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 52,860 2018-12-26 2018-12-27 83321020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-12-26 2018-12-27 80921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per keshilltaret tetor 2018
Bashkia Berat (0202) KALLFA Berat 184,205 2018-12-26 2018-12-27 84421020012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Berat 2102001,u prok nr 12 dt 15.03.2018 p verbal dt 07.05.2018 fat nr 1662 dt 22.11.2018 sherbime printimi
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 262,216 2018-12-26 2018-12-27 82721020012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Berat 2102001,dieta te jashteme liste pagesa konfirmim MJ nr 17013 dt 18.10.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 5,060 2018-12-26 2018-12-27 83021020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 100,000 2018-12-26 2018-12-27 84321020012018 Shpenzime gjyqesore 2102001 Bashkia Berat 2102001 shpenzime gjyqesore per Egla zaimi,shkrese nr 302 dt 29.06.2018
Bashkia Berat (0202) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Berat 19,500 2018-12-26 2018-12-27 84121020012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Berat 2102001,siguracion mjeti AA007 MI ,ploice sigurimi 653 dt 24.10.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 13,100 2018-12-26 2018-12-27 81021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per keshilltaret tetor 2018
Bashkia Berat (0202) PLANET Berat 58,556 2018-12-26 2018-12-27 84021020012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Berat 2102001,u prok nr 47 dt 16.10.2018 fat nr 245 dt 16.10.2018 ,bileta avioni
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 169,150 2018-12-26 2018-12-27 82421020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per kryetaret e fshatrave tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 21,374 2018-12-26 2018-12-27 81321020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per keshilltaret tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 67,500 2018-12-26 2018-12-27 83621020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 80,750 2018-12-26 2018-12-27 83721020012018 Shpenzime per honorare Bashkia Berat 2102001,pagesa per ekspert urdher 919 dt 26.11.2018 liste pagesa
Bashkia Berat (0202) ALBANA ZOGANI Berat 61,000 2018-12-26 2018-12-27 84221020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,shpenzime gjyqesore per M vevecka , shkrese 2249 dt 09.11.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 179,640 2018-12-26 2018-12-27 80721020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike nentor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 10,680 2018-12-26 2018-12-27 83521020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,123,218 2018-12-26 2018-12-27 81521020012018 Sherbime te tjera 2102001 Bashkia Berat 2102001 kontrata nr 2282 dt 27.04.2018 rinovom kontrate sipermarje per sherbimin e pastrimit urban te qytetit Berat fat nr 26 dt 03.12.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 152,031 2018-12-26 2018-12-27 80821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagesa per keshilltaret tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 56,400 2018-12-26 2018-12-27 83121020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 4,000 2018-12-26 2018-12-27 82921020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 6,000 2018-12-26 2018-12-27 83421020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta sipas liste pageses

Smiley face

usaid_desc