Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 307,598 2018-10-10 2018-10-11 67621020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,pagese kontrata 04.11.2017, fatura 982 dt 03.10.2018 seria 65138941 sherbimi i mirrembajtjes se varezave publike dhe te deshmoreve shtator 2018
Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 780,000 2018-10-09 2018-10-10 67221020012018 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001,pagese detyrim financiar per FK Tomorri1923 VKB 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) Xhuliano Paja Berat 8,000 2018-10-09 2018-10-10 67121020012018 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Berat 2102001,pagese urdher prokurimi 2 dt 13.09.2018,fatura 29 dt 13.09.2018 seria 1084531 ,flete hyrja 56 dt 13.09.2018, kurora lulesh
Bashkia Berat (0202) SHOQATA "BID BERATI" Berat 100,000 2018-10-09 2018-10-10 67021020012018 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese Bashkia Berat 2102001 trasferte per bid berat sipas akt mareveshjes nr 944 prot dt 27.04.2018
Bashkia Berat (0202) NOVATECH STUDIO Berat 10,680 2018-10-09 2018-10-10 66721020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore Bashkia Berat 2102001, pagese urdher prokurimi 39 dt 12.04.2017,ftesa per oferte 14.04.2017,kontrata dt 17.04.2017, fatura 22 dt 11.09.218 seria 58174144 mbikeqyrja rikostruksion i stadiumit tomorri
Bashkia Berat (0202) HE&SK 11 Berat 172,924 2018-10-03 2018-10-08 66121020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001,supervizim punimesh seg ruges antipatrea , likujdim fat nr 25 dt 18.06.2018
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 370,000 2018-10-03 2018-10-04 66321020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001,shpenzime gjyqesore per katerina shyti ,shkrese nr 265 dt 29.06.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 17,000 2018-10-03 2018-10-04 66521020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001,ndihme financiare per Luan gajda ,vkb 101 dt 25.09.2018
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 592,058 2018-10-02 2018-10-04 65921020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001 ,kontrate nr 5345 dt 27.08.2018,sherbimi pastrimit njesite administrative otllak,sinje,roshnik.velabisht, fat nr 16 dt 28.09.2018, situacioni 1
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,430,424 2018-10-02 2018-10-04 65821020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001 ,kontrata nr 2282 dt 27.04.2018 rinovom kontrate sipermarje per sherbimin e pastrimit urban te qytetit Berat likujdim fat nr 24 dt 01.10.2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 140,854 2018-10-03 2018-10-04 66621020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3937 dt 30.05.2018 karburant likujdim fat nr 1003 dt 27.09.2018
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 119,388 2018-10-03 2018-10-04 66421020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001,shpenzime gjyqesore per egla zaimi ,shkrese nr 302 dt 29.06.2018
Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 103,934 2018-10-02 2018-10-03 66021020012018 Sherbime telefonike Bashkia Berat 2102001,pagese telefon fature nr 841 dt 01.09.2018
Bashkia Berat (0202) ZYRA REGJ. PASURIVE PALUAJTSHME BERAT Berat 10,800 2018-10-02 2018-10-03 66221020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,tarife sherbimi kerkesa nr 6302 dt 01.10.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,302,408 2018-10-01 2018-10-02 65421020012018 Shtese page per gradat ushtarake Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 38,857 2018-10-01 2018-10-02 65321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 317,812 2018-10-01 2018-10-02 65121020012018 Paga baze Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 892,970 2018-10-01 2018-10-02 64921020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 4,386,809 2018-10-01 2018-10-02 64321020012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 83,994 2018-10-01 2018-10-02 65521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 609,753 2018-10-01 2018-10-02 64421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 135,803 2018-10-01 2018-10-02 65021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 280,114 2018-10-01 2018-10-02 64521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 38,857 2018-10-01 2018-10-02 65221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 54,744 2018-10-01 2018-10-02 64621020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 234,929 2018-10-01 2018-10-02 64721020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 182,924 2018-10-01 2018-10-02 64821020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga shtator 2018
Bashkia Berat (0202) ZYRA REGJ. PASURIVE PALUAJTSHME BERAT Berat 3,500 2018-10-01 2018-10-02 65621020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,tarife sherbimi per pasurine ,kerkese nr 6115 dt 25.09.2018
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 4,560,000 2018-09-25 2018-09-28 62721020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrate dt 06.10.2017 ,ndertim ujesjellsi ne fshatin qereshnik ,njesia otllak ,likujdim fat nr 7 dt 27.08.2018,situacioni 2 ,u prok nr 51 dt 27.07.2017
Bashkia Berat (0202) NATASHA MYRTAJ Berat 425,422 2018-09-24 2018-09-28 62621020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001, kolaudim punimesh objekti rikonstruksion ruges stadiumi vjeter stadiumi ri , fat nr 39 dt 02.09.2018

Smiley face

usaid_desc