Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 43,640 2018-08-23 2018-08-24 57321020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta brenda vendit
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 24,489 2018-08-23 2018-08-24 57421020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 210200, dieta brenda vendit
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 108,120 2018-08-22 2018-08-23 56621020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001, pagese ndihma ekonomike korrik 2018 raste te vecanta
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 192,592 2018-08-22 2018-08-23 56121020012018 Te tjera transferime korrente 2102001 Bashkia Berat 2102001 pagese fatura 22, 25 date 31.07.2018 detyrim kontraktual akt-marreveshja nr 22 prot dt 07.01.2014
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 5,588,821 2018-08-22 2018-08-23 57021020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,pagese urdher prokurimi 10 dt 30.03.2016 njoftim fituesi 11.08.2016, kontrata 12.08.2016, akt kolaudimi 08.05.2018, marrja ne dorezim 20.08.2018 fatura 48 dt 07.06.2018 rikost rruge stadiumi i vjetar stadiumi i ri
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,200 2018-08-22 2018-08-23 56921020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001, pagese invalidet e punes gusht 2018
Bashkia Berat (0202) Emiljano Hoxhaj(L73020001R) Berat 7,000 2018-08-22 2018-08-23 56421020012018 Sherbime te printimit dhe publikimit Bashkia Berat 2102001,pagese fatura 42,43 date 05.08.2018 seria 11618993,11618994 njoftim ne televizion
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,400 2018-08-22 2018-08-23 56321020012018 Sherbime te tjera 2102001 Bashkia Berat 2102001 pagese fatura 574 dt 31.07.2018 seria 61417550 sherbim postar dhe korjeri
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 294,592 2018-08-22 2018-08-23 56521020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001, pagese ndihma ekonomike korrik 2018 VKB 91 dt 14.08.2018 konfirmim 2222,1 dt 14.08.2018
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 106,190 2018-08-22 2018-08-23 56021020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia Berat 2102001 pagese kontrata A015246,A015360,A041072,A015224,A15252,B040815,B40821,B041127,A41113,A41116,A41448,A15241,A15365 fatura korrik 2018 energji elektrike
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 4,043,900 2018-08-22 2018-08-23 56821020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001, pagese invalidet e punes gusht 2018
Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 2,000,000 2018-08-22 2018-08-23 56221020012018 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme 2102001 Bashkia Berat 2102001 pagese detyrim financiar per FK Tomori 1923 VKB 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) Tufik Kurti Berat 78,059 2018-08-22 2018-08-23 56721020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001 pagese urdher prokurimi 14 dt 06.04.2018,ftesa per oferte 27.04.2018,proces verbali 27.04.2018, kontrata dt 30.04.2018 fatura 476 dt 25.07.2018 punime per riparime
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 169,150 2018-08-15 2018-08-20 55021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese kryetareve te fshatrave korrik 2018
Bashkia Berat (0202) "P I R R O" Berat 34,440 2018-08-16 2018-08-20 55921020012018 Shpenzime per pritje e percjellje Bashkia Berat 2102001u blerje dt 13.12.2017 fat nr 12 DT 23.12.2017 blerje materiale
Bashkia Berat (0202) Printing Opportunity Berat 103,000 2018-08-16 2018-08-20 55821020012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Berat 2102001u blerje dt 18.08.2018 fat nr 676 dt 18.08.2018 pajisje zyre
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 32,061 2018-08-15 2018-08-20 54921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) SOLID GROUP Berat 67,020 2018-08-16 2018-08-20 55721020012018 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Bashkia Berat 2102001u prok nr 37 dt 23.07.2018 p verbal dt 25.07.2018 fat nr 127 ,128 dt 30.07.2018 materiale pastrimi
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-08-15 2018-08-20 55221020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese kryetareve te fshatrave korrik 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,687 2018-08-15 2018-08-20 54821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 418,085 2018-08-13 2018-08-20 53621020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontr 5067 dt 04.11.2017 sherbimi mirmbajtjes varezave, fat nr 905 dt 03.08.2018, situacion
Bashkia Berat (0202) "ABCOM" Berat 15,720 2018-08-15 2018-08-20 55521020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 4692 dt 13.07.2018, sherbim interneti dhe mbeshtetje teknike,likujdim fat dt 13.08.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-08-15 2018-08-20 55121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese kryetareve te fshatrave korrik 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 160,305 2018-08-15 2018-08-20 54421020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,687 2018-08-15 2018-08-20 54621020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 559,724 2018-08-15 2018-08-20 52221020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,karburant, kontrate 3937 dt 30.05.2018 fat nr 714,715 dt 19.07.2018
Bashkia Berat (0202) POWER INDUSTRIES Berat 608,400 2018-08-16 2018-08-20 55621020012018 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bashkia Berat 2102001kontrata dt 08.05.2018 blerje pjese kembimi dhe sherbime per mjete transporti fat nr 7513 dt 30.07.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 42,748 2018-08-15 2018-08-20 54721020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-08-15 2018-08-20 54521020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese keshilltaret korrik 2018
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 73,613 2018-08-15 2018-08-16 55421020012018 Uje Bashkia Berat 2102001,shpenzime uje likujdim kontr 3126001,3126022,3118001,3142001,3135001,3126026,3126024,3131002,3131003,3157001,3172002,31650001,3133009 dt 31.07.2018

Smiley face

usaid_desc