Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 105,020 2018-09-26 2018-09-27 63821020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike 6% gusht 2018,vkb 97 dt 21.09.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 292,252 2018-09-26 2018-09-27 63721020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike 6% gusht 2018,vkb 98 dt 21.09.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 50,000 2018-09-26 2018-09-27 64121020012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Berat 2102001,pagese per semundje irena basko ,u 700 dt 03.09.2018
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 135,144 2018-09-26 2018-09-27 64221020012018 Te tjera transferime korrente Bashkia Berat 2102001,detyrim kontraktual , fat 26 dt 29.08.2018 sipas akt marveshjes nr 22 dt 07.01.2014
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 21,080 2018-09-26 2018-09-27 63621020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,pagese per paaftesi shtator 2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 44,044 2018-09-26 2018-09-27 63521020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3937 dt 30.05.2018 karburant,likujdim fat nr 22 dt 03.09.2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-09-25 2018-09-26 63121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave ,vkb 98 dt 15.12.2017 liste pagesa per gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-09-25 2018-09-26 63021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave ,vkb 98 dt 15.12.2017 liste pagesa per gusht 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 50,000 2018-09-25 2018-09-26 62821020012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Berat 2102001, pagese per rast semundje Ramadan zeka , urdher nr 760 dt 24.09.2018 liste pagesa
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 169,150 2018-09-25 2018-09-26 62921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave ,vkb 98 dt 15.12.2017 liste pagesa per gusht 2018
Bashkia Berat (0202) INFOSOFT BUSINESS SOLUTIONS Berat 64,000 2018-09-25 2018-09-26 63321020012018 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Bashkia Berat 2102001, u prok nr 100 dt 24.10.2017 , p verbal dt 02.11.2017 fat nr 409 dt 31.08.2018 mirmbajtje sistemi TAIS
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 123,427 2018-09-21 2018-09-24 61721020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia Berat 2102001 shpenzime energji kontrata A015246,A015360,A041072,A015224,A15252,B040815,B40821,B041127,A41113,A41116,A41448,A15241,A15365 fatura dt 31.08.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,080,681 2018-09-21 2018-09-24 62421020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,paaftesia per njesite administrative otllak,roshnik,sinje,velabisht shtator 2018
Bashkia Berat (0202) "ABCOM" Berat 15,720 2018-09-21 2018-09-24 62321020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 4692 dt 13.07.2018, sherbim interneti dhe mbeshtetje teknike,likujdim fat 84 dt 31.08.2018
Bashkia Berat (0202) KALLFA Berat 303,286 2018-09-21 2018-09-24 62521020012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Berat 2102001,u prokurimi nr 3 dt 28.03.2018 ,kontrate sherbimi 4435 dt 04.07.2018 fature 1232 dt 13.09.2018 sherbime printim
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 50,150 2018-09-20 2018-09-21 62121020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001,shperblim per dalje ne pension palush gjoka , urdher 683 dt 28.08.2018
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 2,739,849 2018-09-19 2018-09-21 61321020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,Kontrata nr 3080 dt 04.07.2017 Riasfaltim segmente te Ruges Antipatrea Berat, fat nr 5 dt 12.07.2018 situacion perfundimtar, akt kolaudimi 21.06.2018 certifikate marjes dorezim 18.09.2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 152,625 2018-09-20 2018-09-21 61921020012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Berat 2102001,shpenzime postare fat dt 30.08.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 15,376,835 2018-09-20 2018-09-21 62221020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001, pagese per paaftesine shtator 2018
Bashkia Berat (0202) NATASHA MYRTAJ Berat 23,885 2018-09-20 2018-09-21 61521020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001, kolaudim punimesh objekti riasfaltim ruges antipatrea,kontrate kolaudimi dt 11.06.2018 fat nr 45 dt 15.06.2018
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 104,436 2018-09-20 2018-09-21 61621020012018 Uje Bashkia Berat 2102001,shpenzime uje likujdim kontr 3126001,3126022,3118001,3142001,3135001,3126026,3126024,3131002,3131003,3157001,3172002,31650001,3133009 dt 31.08.2018
Bashkia Berat (0202) PC STORE Berat 1,083,000 2018-09-20 2018-09-21 61821020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 5435 dt 31.08.2018 ,blerje pajisje per aparatin e Bashkise fat nr 9551 dt 03.09.2018 ,f hyrje 54 dt 03.09.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 154,841 2018-09-20 2018-09-21 62021020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,pagese mujore per ERASMUS, qershor korik gusht shtator 2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,101,100 2018-09-19 2018-09-20 61421020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,invalidet e punes shtator 2018
Bashkia Berat (0202) ALBANA ZOGANI Berat 68,000 2018-09-17 2018-09-18 60721020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,shpenzime gjyqesore fat nr 51 dt 22.08.2018 shkrese nr 1855 dt 22.08.2018 per bashkine berat
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 185,000 2018-09-10 2018-09-12 60421020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001, shpenzime gjyqesore per katerina shyti shkrese 265 dt 29.06.2018
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 418,085 2018-09-10 2018-09-12 59521020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontr 5067 dt 07.11.2017 sherbimi mirmbajtjes varezave fat nr 933 dt 03.09.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,835,180 2018-09-11 2018-09-12 60521020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike gusht 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,687 2018-09-10 2018-09-11 60121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 32,061 2018-09-10 2018-09-11 60221020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per keshilltaret gusht 2018, vkb 98 dt 15.12.2017

Smiley face

usaid_desc