Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 30,250 2018-10-23 2018-10-24 71321020012018 Te tjera transferta tek individet 2102001 Bashkia Berat ,ndihme financiare per fatkeqsi natyrore hava toska ,vkb 84 dt 26.07.2018
Bashkia Berat (0202) UNION BANK SHA Berat 18,200 2018-10-23 2018-10-24 70621020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001, bonus strehimi Bilbil Ruci , vkb 102 dt 21.09.2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 35,000 2018-10-23 2018-10-24 70321020012018 Te tjera transferta tek individet 2102001 Bashkia Berat bonus strehimi Pranvera selfo,vkb 102 dt 21.09.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 15,616,287 2018-10-23 2018-10-24 71121020012018 Pagese paaftesie 2102001 Bashkia Berat ,paaftesia sipas liste pagese tetor 2018
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 102,012 2018-10-23 2018-10-24 70221020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia Berat 2102001 shpenzime energji kontrata A015246,A015360,A041072,A015224,A15252,B040815,B40821,B041127,A41113,A41116,A41448,A15241,A15365 fatura dt 30.09.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 22,960 2018-10-23 2018-10-24 70421020012018 Te tjera transferta tek individet 2102001 Bashkia Berat bonus strehimi Ismaili kodumi,vkb 102 dt 21.09.2018
Bashkia Berat (0202) UNION BANK SHA Berat 18,200 2018-10-23 2018-10-24 71021020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001, bonus strehimi Bilbil Ruci , vkb 102 dt 21.09.2018, shkrese MF nr 7256 dt 13.04.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 10,500 2018-10-23 2018-10-24 70621020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001, bonus strehimi Sulejman dyrmishi , vkb 102 dt 21.09.2018, shkrese MF nr 7256 dt 13.04.2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 4,109,400 2018-10-22 2018-10-23 70021020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,invalidet e punes tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,197,218 2018-10-22 2018-10-23 69921020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,paaftesiatetor 2018, njesit administrative otllak,roshnik,sinje,velabisht
Bashkia Berat (0202) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Berat 16,110 2018-10-22 2018-10-23 69821020012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Berat 2102001,shpenzime per takse vjetore mjeti , kerkesa nr 431754 dt 18.10.2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 582,840 2018-10-22 2018-10-23 70121020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3937 dt 30.05.2018 karburant likujdim fat nr32,1053 dt 09.10.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 23,512 2018-10-17 2018-10-18 69521020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 151,756 2018-10-17 2018-10-18 69021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,687 2018-10-17 2018-10-18 69421020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,687 2018-10-17 2018-10-18 69221020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) "ABCOM" Berat 15,720 2018-10-17 2018-10-18 69621020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,sherbim interneti fat nr 6078 dt 28.09.2018 u prok nr 30 dt 22.06.2018
Bashkia Berat (0202) INFOSOFT BUSINESS SOLUTIONS Berat 128,000 2018-10-17 2018-10-18 69721020012018 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 5988 dt 28.12.2017 Permiresime te sistemit TAIS dhe sherbime mirmbajtje likujdim fat nr 1410 dt 25.09.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-10-17 2018-10-18 69121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 42,748 2018-10-17 2018-10-18 69321020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret shtator 2018,vkb dt 98.dt 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) MANE/S Berat 2,632,910 2018-10-15 2018-10-17 68921020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertimin e mureve rrethuese Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 4162 dt 12.06.2018 restaurimi mureve te kalase, likujdim fat nr 12 dt 29.09.2018 situacioni 1 ,
Bashkia Berat (0202) PESE VELLEZERIT Berat 9,739,799 2018-10-15 2018-10-17 68821020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrate dt 24.04.2017 , likujdim fat nr 19 dt 09.10.2018 situacion perfundimtar ,akt kolaudimi nr 5048 dt 06.08.2018 certifikate marjes dorezim 17.09.2018 per objektin rikonstruksion i stadiumit tomori
Bashkia Berat (0202) KALLFA Berat 305,658 2018-10-15 2018-10-17 68721020012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Berat 2102001,u prok nr 12 dt 28.03.2018 p verbal dt 04.07.2018 fat nr 1383 dt 09.10.2018 sherbime printimi
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 113,365 2018-10-15 2018-10-16 68521020012018 Uje Bashkia Berat 2102001,shpenzime uje likujdim kontr 3126001,3126022,3118001,3142001,3135001,3126026,3126024,3131002,3131003,3157001,3172002,31650001,3133009 dt 30.09.2018
Bashkia Berat (0202) TOTILA Berat 14,544,393 2018-10-11 2018-10-12 67821020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,pagese urdher prokurimi 44 dt 10.05.2017,kontrata 3082 prot dt 04.07.2017, akt kolaudimi 03.08.2018 nr 5005 prot , marrja ne dorrezim 10.10.2018 fatura 44 dt 10.10.2018 seria 51343844 rik. i shkolles se mesme starove
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,013,080 2018-10-11 2018-10-12 67921020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001, pagese ndihma ekonomike shtator 2018
Bashkia Berat (0202) REAL BAILIFF SERVICE Berat 17,500 2018-10-10 2018-10-11 67521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese nga punonjesi agim roko sipas shkreses 112 dt 26.02.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,372,286 2018-10-10 2018-10-11 67721020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale Bashkia Berat 2102001,pagese shlyerje kest kredie ndertim i banesave me qellim social refernca O 07 13 Berat
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 59,410 2018-10-10 2018-10-11 67321020012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Berat 2102001,pagese fatura 662,686,693,720,711 dt 29.09.2018 seria 61417591,61417666,61417674,61416452,61417692, sherbim postar
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 18,499 2018-10-10 2018-10-11 67421020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,pagese kthim shume paguar teper sose kajo tarife infrastrukture

Smiley face

usaid_desc