Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 592,058 2018-11-06 2018-11-07 72821020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001kontrate nr 5345 dt 27.08.2018,sherbimi pastrimit njesite administrative otllak,sinje,roshnik.velabisht fat nr 21 dt 30.10.2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 199,546 2018-11-06 2018-11-07 73621020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3937 dt 30.05.2018 karburant fat nr 1102 dt 23.10.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 4,434,785 2018-11-05 2018-11-06 72921020012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 954,332 2018-11-05 2018-11-06 73521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 91,057 2018-11-05 2018-11-06 72621020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese telefon fature e muajit shtator 2018 , fat nr 94502 dt 01.10.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 642,621 2018-11-05 2018-11-06 73021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 214,374 2018-11-05 2018-11-06 73421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 280,130 2018-11-05 2018-11-06 73121020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,342,796 2018-11-05 2018-11-06 72721020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,kontrata nr 2282 dt 27.04.2018 rinovim kontrate sipermarje per sherbimin e pastrimit urban te qytetit Berat likujdim fat nr 25 dt 01.11.2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 197,723 2018-11-05 2018-11-06 73321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 54,744 2018-11-05 2018-11-06 73221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) C.E.C GROUP Berat 18,336 2018-11-02 2018-11-05 72421020012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Berat 2102001,u prok nr 42 dt 19.09.2018, fat nr 22 dt 05.10.2018 objekti :hartim vleresimit ndikimit ne mjedis per ujesjellsin kostren
Bashkia Berat (0202) C.E.C GROUP Berat 32,285 2018-11-02 2018-11-05 72321020012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Berat 2102001,u prok nr 41 dt 19.09.2018, fat nr 23 dt 05.10.2018 objekti :hartim vleresimit ndikimit ne mjedis per ndertimin e ujesjellsit qereshnik
Bashkia Berat (0202) C.E.C GROUP Berat 33,426 2018-11-02 2018-11-05 72521020012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Berat 2102001,u prok nr 43 dt 19.09.2018, fat nr 24 dt 05.10.2018 objekti :hartim vleresimit ndikimit ne mjedis per asfaltim shtrim rugesh ne lagjet e qytetit
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 19,125 2018-11-01 2018-11-02 72221020012018 Shpenzime per honorare Bashkia Berat 2102001,pagese per keshillin artistik
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 38,856 2018-11-01 2018-11-02 71921020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 337,870 2018-11-01 2018-11-02 71721020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,302,415 2018-11-01 2018-11-02 72021020012018 Shtese page per gradat ushtarake Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 169,150 2018-11-01 2018-11-02 72621020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 135,803 2018-11-01 2018-11-02 71621020012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 83,994 2018-11-01 2018-11-02 72121020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-11-01 2018-11-02 72821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-11-01 2018-11-02 72721020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001, pagese per kryetaret e fshatrave
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 38,856 2018-11-01 2018-11-02 71821020012018 Paga baze Bashkia Berat 2102001, paga tetor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 304,728 2018-10-29 2018-10-30 71421020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike 6% shtator 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 96,920 2018-10-29 2018-10-30 71521020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike raste te vecanta shtator 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 22,960 2018-10-23 2018-10-24 70821020012018 Te tjera transferta tek individet 2102001 Bashkia Berat bonus strehimi Ismaili kodumi,vkb 102 dt 21.09.2018, shkrese MF nr 7256 dt 13.04.2018
Bashkia Berat (0202) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Berat 1,960 2018-10-23 2018-10-24 71221020012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Berat 2102001,kontrolli teknik per automjetin fat nr 625 dt 23.10.2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 35,000 2018-10-23 2018-10-24 70721020012018 Te tjera transferta tek individet 2102001 Bashkia Berat bonus strehimi Pranvera selfo,vkb 102 dt 21.09.2018, shkrese MF nr 7256 dt 13.04.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 10,500 2018-10-23 2018-10-24 70521020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001, bonus strehimi Sulejman dyrmishi , vkb 102 dt 21.09.2018

Smiley face

usaid_desc