Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 15,289,118 2018-07-24 2018-07-25 50221020012018 Pagese paaftesie 2102001 bashkia berat , pagese per paaftesine liste pagese korrik 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 611,230 2018-07-24 2018-07-25 50321020012018 Te tjera transferime korrente 2102001 bashkia berat , shpenzime per emergjecat civile , shkrese MM 5152 dt 04.07.2018 Burbuqe elezaj
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 30,000 2018-07-24 2018-07-25 50421020012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi 2102001 bashkia berat , pagese per Arta Seitaj , vkb 65dt 27.06.2018 liste pagese
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,208,380 2018-07-20 2018-07-23 50121020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,PAK korrik 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,200 2018-07-19 2018-07-20 49921020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,invalidet e punes korrik 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 4,062,600 2018-07-19 2018-07-20 49821020012018 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,invalidet e punes korrik 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 36,500 2018-07-19 2018-07-20 50021020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001,ndihme financiare per agron myrteli ,vkb 32 dt 19.03.2018
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 184,976 2018-07-18 2018-07-19 49521020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001, shpenzime gjyqesore per K SHYTI , v gjykate 849 dt 30.05.2016
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 82,330 2018-07-18 2018-07-19 49321020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia Berat 2102001 pagese kontrata A 015246, A 015360,A 041072,A 015224, A 15252, B 15216 fatura qershor 2018 energji elektrike
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,093,870 2018-07-18 2018-07-19 49621020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike qershor 2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 1,600 2018-07-18 2018-07-19 49721020012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Berat 2102001,shpenzime postare fat nr 491 dt 30.06.2018
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 16,876 2018-07-18 2018-07-19 49421020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia berat , shpenzime energji kontr a40815,41127,41113,4116,41448,15241,15365 dt 30.06.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 161,925 2018-07-17 2018-07-18 48721020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2102001 Bashkia berat ,pagese kryetareve , qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 3,300 2018-07-17 2018-07-18 49121020012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001, pagese per D Murataj nr 494 dt 12.07.2018
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 4,753,501 2018-07-17 2018-07-18 49221020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2102001 Bashkia berat , Kontrate nr 6015 DT 29.12.2017 , situacion pjesor fat nr 41 dt 04.06.2018 objekt rikonstruksion ruges stadiumi vjeter stadiumi ri
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 338,400 2018-07-17 2018-07-18 48521020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale Bashkia Berat 2102001,shlyerje e kestit te kredise financuar nga CEB projekti i nderimit te banesave sociale ,shkrese nr 3042 dt 09.07.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-07-17 2018-07-18 48821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2102001 Bashkia berat ,pagese kryetareve , qershor 2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-07-17 2018-07-18 48921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2102001 Bashkia berat ,pagese kryetareve , qershor 2018
Bashkia Berat (0202) SHOQATA E BASHKIVE TE SHQIPERISE Berat 300,000 2018-07-17 2018-07-18 49021020012018 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet Bashkia Berat 2102001,pagese e kuotes antarsimit , shkres 120 DT 11.06.2018
Bashkia Berat (0202) DRITA XHAMBOLLATI Berat 128,440 2018-07-17 2018-07-18 48421020012018 Blerje dokumentacioni Bashkia Berat 2102001u prok nr 27 dt 08.06.2018 ,p verbal dt 14.06.2018 fat nr 12 dt 25.06.2018 kancelari
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 312,020 2018-07-13 2018-07-18 47621020012018 Uje Bashkia Berat 2102001,shpenzime uje likujdim kontr 3126001,3126022,3118001,3142001,3135001,3126026,3126024,3131002,3131003,3157001,3172002,31650001,3133009 dt 30.06.2018
Bashkia Berat (0202) "GEGA CENTER GKG" Berat 537,446 2018-07-13 2018-07-16 46621020012018 Karburant dhe vaj Bashkia Berat 2102001,kontrata dt 08.05.2018 blerje pjese kembimi dhe sherbime per mjete transporti fat nr 10 12 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) POWER INDUSTRIES Berat 539,370 2018-07-13 2018-07-16 47921020012018 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bashkia Berat 2102001,kontrata dt 08.05.2018 blerje pjese kembimi dhe sherbime per mjete transporti fat nr 92 dt 15.06.2018
Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 1,400,000 2018-07-13 2018-07-16 47421020012018 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001, pagese e detyrimit financiar per FK Tomori VKB nr 98 date 15.12.2017
Bashkia Berat (0202) INFOSOFT BUSINESS SOLUTIONS Berat 384,000 2018-07-13 2018-07-16 47521020012018 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Bashkia Berat 2102001,u prok nr 100 dt 24.10.2017 , fature 21347 dt 29.06.2018 mirmbajtje sistemit Tais
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 65,010 2018-07-13 2018-07-16 47721020012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Berat 2102001 sherbim postar fatura te muajit qershor 2018
Bashkia Berat (0202) NOVATECH STUDIO Berat 47,576 2018-07-13 2018-07-16 47821020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Bashkia Berat 2102001, supervizim punimesh objekti Rikonstr bashkia Re Berat, fat nr 21 dt 17.06.2018
Bashkia Berat (0202) F-L.GEGA Berat 269,160 2018-07-13 2018-07-16 47321020012018 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin Bashkia Berat 2102001,u prok nr 32 dt 25.06.2018 , fat nr 82 dt 09.07.2018 shpenzime per aktivitete
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 42,748 2018-07-11 2018-07-12 47021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,687 2018-07-11 2018-07-12 46921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018

Smiley face

usaid_desc