Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-07-11 2018-07-12 46821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,687 2018-07-11 2018-07-12 47121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 160,305 2018-07-11 2018-07-12 46721020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 32,061 2018-07-11 2018-07-12 47221020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BE - IS SH.P.K Berat 1,241,424 2018-07-09 2018-07-11 377 21020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Berat 2102001,clirim garancie 5% per objektin rikualifikim i rugeve ne lagjen D kastrioti berat ,certifikate garancie dt 04.06.2018 ,kontrate e dt 25.06.2015 , akt kolaudimi 19.03.2016
Bashkia Berat (0202) ZDRAVO Berat 2,614,865 2018-07-06 2018-07-10 45921020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Berat 2102001,kontrata nr 2184.dt.10.05.2017 rikonstruksion i fasadave te ndertesave dhe stadiumit Tomori ,likujdim fat nr 30 dt 01.12.2017
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,481,582 2018-07-06 2018-07-10 46021020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 2282 dt 27.04.2018 fat nr 20 dt 02.07.2018 sherbimi pastrimit te qytetit
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 418,085 2018-07-06 2018-07-10 46221020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontr 5067 dt 07.11.2017 sherbimi mirmbajtjes varezave fat 867 dt 03.07.2018
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 594,175 2018-07-06 2018-07-10 46121020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,ontrate nr 3957 dt 26.08.2017 shkrese 3957/1 dt 13.09.2017 sherbimi pastrimit nj administrative otllak,sinje,roshnik.velabisht fat 01 dt 28.06.2018
Bashkia Berat (0202) REAL BAILIFF SERVICE Berat 17,500 2018-07-06 2018-07-10 46421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,ndalese nga paga e muajit qershor A Rako shkrese nr 112 dt 26.02.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 314,672 2018-07-03 2018-07-04 45721020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike 6%maj, kompesim energjie
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 90,660 2018-07-03 2018-07-04 45821020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike maj 2018 taste te vecanta
Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 101,149 2018-07-02 2018-07-03 45621020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese telefoni fat nr 9811 dt 01.06.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 15,933 2018-07-02 2018-07-03 45421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese per leje te zakonshme , u pagese nr 452 dt 25.06.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 48,362 2018-07-02 2018-07-03 45221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 574,173 2018-07-02 2018-07-03 44121020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,260,222 2018-07-02 2018-07-03 45121020012018 Shtese page per gradat ushtarake Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 135,803 2018-07-02 2018-07-03 44721020012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 38,856 2018-07-02 2018-07-03 44921020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 782,211 2018-07-02 2018-07-03 44221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 325,237 2018-07-02 2018-07-03 44821020012018 Paga baze Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 539,226 2018-07-02 2018-07-03 44621020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 258,183 2018-07-02 2018-07-03 44421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 105,892 2018-07-02 2018-07-03 44321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 4,351,368 2018-07-02 2018-07-03 44021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 30,975 2018-07-02 2018-07-03 45521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese per leje te zakonshme , u pagese nr 383 dt 23.05.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 38,856 2018-07-02 2018-07-03 45021020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 171,913 2018-07-02 2018-07-03 44521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 121,180 2018-07-02 2018-07-03 45321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga qershor 2018
Bashkia Berat (0202) Blerina Sadiku Berat 226,800 2018-06-29 2018-07-02 43921020012018 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Bashkia Berat 2102001,u prok nr 17 dt 07.05.2018 , proces verbal dt 24.05.2018, fat nr 738 dt 01.06.2018 blerje uniforma

Smiley face

usaid_desc