Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 32,061 2018-06-18 2018-06-19 41321020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) Ante-Group Berat 4,472,775 2018-06-18 2018-06-19 41721020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,Kontrata dt.28.04.2017,Sherbimi i pastrimit fature nr 18 dt 04.06.2018
Bashkia Berat (0202) ZYRA REGJ. PASURIVE PALUAJTSHME BERAT Berat 9,500 2018-06-18 2018-06-19 40521020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,shpenzime tarife sherbimi , kerkese nr 3728,3729 dt 12.06.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 10,687 2018-06-18 2018-06-19 41021020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 19,125 2018-06-12 2018-06-13 40021020012018 Shpenzime per honorare Bashkia Berat 2102001,pagese e anetareve te keshilit artistik
Bashkia Berat (0202) ARDIANA GJOKA Berat 266,400 2018-06-12 2018-06-13 39421020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001,shpenzime gjyqesore vendim gjykates 119 dt 26.04.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 30,975 2018-06-12 2018-06-13 40221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,pagese per leje zakonshme, liste pagese
Bashkia Berat (0202) ZDRAVO Berat 34,561,939 2018-06-12 2018-06-13 392 21020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrata nr 2184.dt.10.05.2017 rikonstruksion i fasadave te ndertesave dhe stadiumit Tomori fat nr 30 dt 01.12.2017 , certifikate e marjes dorezim dt 07.05.2018 situacion perfundimtar , kolaudim dt 29.03.2018
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 3,359,404 2018-06-12 2018-06-13 39321020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Berat 2102001Kontrata nr 5893/1.dt 28.10.2016"rikonst,ndricim trotuare segmenti"Ura e Varur-Ura gorices ,fat nr 31 dt 07.12.2017 situacion 3
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,977,790 2018-06-12 2018-06-13 40321020012018 Ndihme ekonomike Bashkia Berat 2102001,ndihma ekonomike maj 2018
Bashkia Berat (0202) POWER INDUSTRIES Berat 51,300 2018-06-12 2018-06-13 39521020012018 Pjese kembimi, goma dhe bateri Bashkia Berat 2102001,kontrata dt 08.05.2018 mirmbajtje per mjete transporti, fat nr 79 dt 29.05.2018
Bashkia Berat (0202) Alban Shehu Berat 48,500 2018-06-08 2018-06-11 38721020012018 Sherbime te printimit dhe publikimit Bashkia Berat 2102001NJOFTIME NE TELEVIZION FAT NR 23 DT 27.05.2018
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 307,597 2018-06-08 2018-06-11 39121020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontr 5067 dt 07.11.2017 sjherbimi mirmbajtjes varezave fat nr 838 dt 04.06.2018
Bashkia Berat (0202) "ABCOM" Berat 13,413 2018-06-08 2018-06-11 38621020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,sherbimi internet fat nr 1052,1050 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) 4 K TRADING Albania Berat 194,700 2018-06-08 2018-06-11 38921020012018 Kancelari Bashkia Berat 2102001u prok 20 dt 09.05.2018 p verbal nr 1 dt 14.05.2018 fat nr 93152 dt 15.05.2018 kancelari
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 36,950 2018-06-08 2018-06-11 38121020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001,ndihme financiare per Ramiz Dardha vkb 53 dt 18.05.2018
Bashkia Berat (0202) REAL BAILIFF SERVICE Berat 17,500 2018-06-08 2018-06-11 38321020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,ndalese nga paga maj A Rako
Bashkia Berat (0202) TELEKOM ALBANIA Berat 132,541 2018-06-08 2018-06-11 38421020012018 Sherbime telefonike Bashkia Berat 2102001,pagese telefoni fat nr 13863 prill 2018
Bashkia Berat (0202) Emiljano Hoxhaj(L73020001R) Berat 13,000 2018-06-08 2018-06-11 38821020012018 Sherbime te printimit dhe publikimit Bashkia Berat 2102001,njoftim televizion fat nr 35 36 DT 08.05.2018
Bashkia Berat (0202) ALBTOURS"D"-VAS TOUR OPERATORE Berat 63,500 2018-06-08 2018-06-11 38021020012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Berat 2102001,u prokurimi nr 9 dt 09.05.2018, fat nr 5509 dt 11.05.2018 udhetim i jashtem bileta
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 242,736 2018-06-08 2018-06-11 38221020012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Berat 2102001,ndihme financiare per V shuka,F hoxha vkb 53 dt 18.05.2018
Bashkia Berat (0202) BOSHNJAKU. B Berat 13,188,850 2018-06-08 2018-06-11 39021020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 6015 dt 29.12.2017 shtese Rikonstruksion i ruges Stadiumi vjeter -stadiumi Ri , fat nr 41 dt 04.06.2018 situacion pjesor
Bashkia Berat (0202) SAIMIRI GRUP 1981 Berat 583,249 2018-06-05 2018-06-06 37621020012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 3957 dt 26.08.2017 shkrese 3957/1 dt 13.09.2017 sherbimi pastrimit nj administrative otllak,sinje,roshnik.velabisht fat nr 25 dt 30.05.2018
Bashkia Berat (0202) POWER INDUSTRIES Berat 8,550,000 2018-06-05 2018-06-06 37821020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Berat 2102001,kontrate dt 08.05.2018 blerje fadrome per ndermarjen e sherbimeve publike fat nr 6 dt 08.05.2018 ,certfikate pronesie nr 1389631, ubrendshem dt 22.05.2018 marja ne dorezim, flete hyrje 27 dt 22.05.2018
Bashkia Berat (0202) BE - IS SH.P.K Berat 1,241,424 2018-06-05 2018-06-06 37721020012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Berat 2102001,clirim garancie 5% per objektin rikualifikim i rugeve ne lagjen D kastrioti berat ,certifikate garancie dt 04.06.2018 ,kontrate e dt 25.06.2015 , akt kolaudimi 19.03.2016
Bashkia Berat (0202) FK TOMORI 1923 Berat 2,300,000 2018-06-05 2018-06-06 37921020012018 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Bashkia Berat 2102001,pagese e deyrimit financiar maj 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 48,362 2018-06-04 2018-06-05 37421020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga maj 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 125,196 2018-06-04 2018-06-05 37521020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga maj 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 107,844 2018-06-04 2018-06-05 36221020012018 Shtese page per funksionin Bashkia Berat 2102001,paga maj 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,211,325 2018-06-04 2018-06-05 37321020012018 Paga baze Bashkia Berat 2102001,paga maj 2018

Smiley face

usaid_desc