Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Berat (0202) (more 3341 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 3,967,172,314.00 3,341 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Berat (0202) DIVITECH Berat 3,830,520 2018-06-26 2018-06-27 43821020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimin e rrjetit kompjuterik Bashkia Berat 2102001,kontrate nr 2234 dt 12.05.2017 platforma multifunksionale shqiperia digitale ,fat nr 124 dt 19.10.2017 131 dt 24.10.2017 ,situacion punimesh
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 39,140 2018-06-25 2018-06-26 43221020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 780 2018-06-25 2018-06-26 43521020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Berat 1,000 2018-06-25 2018-06-26 43421020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 122,668 2018-06-25 2018-06-26 43721020012018 Bursa Bashkia Berat 2102001,bursa per nxenesit konviktore shkrese nr 7256/2 dt 16.05.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 31,240 2018-06-25 2018-06-26 43021020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 122,874 2018-06-25 2018-06-26 43621020012018 Bursa Bashkia Berat 2102001,bursa per nxenesit konviktore shkrese nr 7256/2 dt 16.05.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 9,500 2018-06-25 2018-06-26 43321020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 8,560 2018-06-25 2018-06-26 43121020012018 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,dieta liste pagese
Bashkia Berat (0202) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Berat 72,000 2018-06-25 2018-06-26 42921020012018 Kancelari Bashkia Berat 2102001,shtypshkrime fat nr 179 dt 27.04.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 100,000 2018-06-22 2018-06-25 42621020012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Berat 2102001,pagese per semundje urdher 446 dt 22.06.2018 s shahipi , t mucoglava
Bashkia Berat (0202) HYSEN QOJLE Berat 165,000 2018-06-22 2018-06-25 42821020012018 Shpenzime gjyqesore Bashkia Berat 2102001,pagese per v gjyqesore S Malasi shkrese 490 dt 27.04.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 10,251,368 2018-06-22 2018-06-25 42521020012018 Pagese paaftesie 2102001 Bashkia berat ,PAK njesite administrative otllak,roshnik,sinje velabisht qershor 2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 2,600 2018-06-22 2018-06-25 42721020012018 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,pagese per shperblimet e lindjes fat 411 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 24,822 2018-06-21 2018-06-22 42121020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia berat , shpenzime energji kontr a40815,41127,41113,4116,41448,15241,15365 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 35,000 2018-06-21 2018-06-22 42421020012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi 2102001 bashkia berat , shpenzime per ndihme financiare per Gzenuni ,vkb dt 19.03.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,200 2018-06-21 2018-06-22 41921020012018 Pagese paaftesie 2102001 Bashkia berat , invalidet e punes qershor 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE E GREQISE Berat 4,047,200 2018-06-21 2018-06-22 41821020012018 Pagese paaftesie 2102001 bashkia berat , invalidet e punes qershor 2018
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 15,606,878 2018-06-21 2018-06-22 42321020012018 Pagese paaftesie 2102001 bashkia berat , pagese per paaftesine liste pagese qershor 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 2,387,635 2018-06-21 2018-06-22 42221020012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale Bashkia Berat 2102001,shlyerje e kestit te kredise financuar nga CEB projekti i nderimit te banesave sociale ,shkrese nr 9589 dt 16.05.2018
Bashkia Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 70,709 2018-06-21 2018-06-22 42021020012018 Elektricitet 2102001 Bashkia berat , shpenzime energji kontr a15246,a15360,a41072,a15224,15252,15216 dt 28.05.2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 160,305 2018-06-18 2018-06-19 40821020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 42,748 2018-06-18 2018-06-19 41121020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 169,150 2018-06-18 2018-06-19 41421020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per kryetaret e fshatrave maj 2018
Bashkia Berat (0202) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Berat 48,450 2018-06-18 2018-06-19 41621020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per kryetaret e fshatrave maj 2018
Bashkia Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 102,675 2018-06-18 2018-06-19 40621020012018 Uje Bashkia Berat 2102001,shpenzime uje likujdim kontr 3126001,3126022,3118001,3142001,3135001,3126026,3126024,3131002,3131003,3157001,3172002,31650001,3133009 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 72,235 2018-06-18 2018-06-19 40721020012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Berat 2102001,shpenzime postare fat nr 405 dt 31.05.2018
Bashkia Berat (0202) BANKA E TIRANES Berat 10,687 2018-06-18 2018-06-19 41221020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 74,809 2018-06-18 2018-06-19 40921020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per keshilltaret maj 2018
Bashkia Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 19,125 2018-06-18 2018-06-19 41521020012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Berat 2102001,pagese per kryetaret e fshatrave maj 2018

Smiley face

usaid_desc