Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) All All 134,318,237.00 262 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ANASTAS KOTE Tirane 626,171 2014-06-19 2014-06-20 13010051112014 Shpenzime gjyqesore ISUV Likuidim total detyrimi per Luan Hasani,Autoriz dt 14.09.12,prot 3020/3,Lajmerim per ekzekut vullnetar 11.06.12,prot 116,Urdher brend 58 dt 26.9.12,MF prot 8123/3 dt 09.06.14,Listepages 3 dt 19.06.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ENGJELL MUSKAJ Tirane 226,094 2014-06-19 2014-06-20 13110051112014 Shpenzime gjyqesore ISUV Likuidim total detyrimi per Sonila Kane ,Autoriz dt 13.11.12,prot 3513/1,Lajmerim per ekzekut vullnetar 09.08.12,prot 181/2,Urdher brend 69 dt 13.11.12,MF prot 8123/3 dt 09.06.14,Listepages 3 dt 19.06.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,232 2014-06-18 2014-06-19 12810051112014 Shpenzime gjyqesore ISUV PAGESA takse auto dhe koalidim Up 28 dt.04.06.2014,up 29 dt 04.06.14, pv dt 04.06.14,Form 5 dt 04.06.14,Fat nr 112228717 dt 03.06.14,pv 5 dt 04.06.14,kupon tat nr 62
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 449,881 2014-06-16 2014-06-17 12510051112014 Elektricitet 1005111 ISUV energji maj 2014 kontrate P-072194,Nr fat 612029450,Kod TR2P060034072194
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 340 2014-06-16 2014-06-17 12610051112014 Elektricitet 1005111 ISUV energji maj 2014 kontrate P-072193,Nr fat 612029447,Kod TR2P060034072193
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 335,532 2014-06-12 2014-06-13 12310051112014 Kancelari ISUV shp per blerje materiale kancelarie,UP 17 dt 21.04.14,Ftes ofert 23.04.14,Njoftim fit 28.04.14,Kontrat furnizimi dt 28.04.14,PV 02.05.14,Fat nr 119790139 dt 02.05.14,FH 13 dt 05.05.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 53,208 2014-06-10 2014-06-11 11710051182014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV pagese blerje kite,reagent,terrene te dehidratuara,UP 3/1 dt 19.03.14,PV 1,2,3 dt 08.03.14,Kontrat nr 3 dt 21.04.14,Buletin 11.04.14,Fat 487 dt 05.06.14,seri 14741132,FH 21 dt 05.06.14,PV marrje ne dorezim dt 05.06.14,vazhdim kontrate
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) KASTRATI SHA Tirane 1,099,091 2014-06-10 2014-06-11 12210051182014 Karburant dhe vaj ISUV pagese blerje karburanti,Autoriz per lidhje kontrate dt 16.05.14 prot 4/11,UP 4/3 dt 19.02.14,Njoft fit 4/10 dt 14.05.14,formular oferte 14.04.14,Kontrat 10 dt 30.05.14,Sig kontr 30.05.14,Fat 03 dt 07.06.14,S14807453,FH 22 dt 9.6.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ATOM Tirane 235,999 2014-06-10 2014-06-11 11810051112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik ISUV pagese servis,riparim Ups,bateri,bllok ushqimi,UP 18/1 dt 06.05.14,PV 07.05.14,Kontrate 06.05.14,PV marrje dorezim 07.05.14,Fat 31 dt 07.05.14,seri 11191581
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2014-06-10 2014-06-11 11610051112014 Udhetim i brendshem ISUV shpenzime dieta Maj 2014, shkr nga MBZHRAU nr 3297/1 dt 14.05.2014,Urdh brendshem 118/1 dt 23.05.14,lista e borderose nr 6 dt 05.06.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ALFRED BËNJA Tirane 162,000 2014-06-06 2014-06-09 11310051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV shpenz per alkol,garz,pambuk,uje bidistile,UP 23 dt 14.5.14,Ftes ofert 3 dt 19.5.14,Kontrat 20.5.14,Njoftim fit 21.05.14,Urdh brend 115 dt 21.5.14,PV 21.5.14,PV 23.5.14,Fat 019 dt 23.5.14,seri 13743519,FH 17 dt 23.05.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ATLANTIK 3 Tirane 150,000 2014-06-06 2014-06-09 11410051112014 Sherbime te tjera ISUV shpenz rimbushje fikese zjarri me shkume,UP 26 dt 21.5.14,Ftes ofert 22.5.14,Kontrat 02.06.14,Njoftim fit 29.05.14,PV 04.06.14,Fat 92 dt 04.06.14,seri 09506689
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) MURATI D Tirane 282,000 2014-06-06 2014-06-09 11510051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV shpenz per doreza kirurgjikale,qese te ndryshme,leter,doreza,UP 25 dt 21.5.14,Ftes ofert 22.5.14,Urdh brend 109 dt 21.5.14,Kontrat 26.5.14,PV 28.5.14,Njoft fit 22.5.14,Fat 52 dt 28.5.14,S 15267852,FH 20 dt 28.5.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,270 2014-06-05 2014-06-06 10510051112014 Posta dhe sherbimi korrier ISUV shp postar,muaji maj 2014, fat nr 2422 dt 26.05.2014,S 11523201
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 37,500 2014-06-05 2014-06-06 10410051112014 Sherbime telefonike ISUV Pagese per tel fiks janar-maj 2014,nr klientit 310001714028,nr tel 2364283
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) SINDIK.AUTONOME USHQ.AGRIKUL.TREG.TURIZ. Tirane 9,800 2014-06-05 2014-06-06 10810051112014 Paga baze 1005111 ISUV sindikata, Kontrata kolektive e punes dt 19.02.2013,muaji Maj 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 22,500 2014-06-06 2014-06-06 11210051112014 Sherbime te tjera ISUV shpenz riabonim interneti,kontrate ne vazhdim,Fat nr 51382909 dt 26.05.14,seri 51382909
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 76,260 2014-06-05 2014-06-06 11010051112014 Uje ISUV shp uje maj 2014, kontrate 1-E-159196-1 fat.21.05.2014, nr 1405-159196-1-1,kod konsumator 159196-1,nr i kontrates 1-E-159196-1
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) SINDIK.AUTONOME USHQ.AGRIKUL.TREG.TURIZ. Tirane 9,800 2014-06-05 2014-06-06 10610051112014 Paga baze 1005111 ISUV sindikata, Kontrata kolektive e punes dt 19.02.2013,muaji prill 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 79,489 2014-06-05 2014-06-06 10710051112014 Paga baze ISUV telefon eagle mars 2014, lista bashkangjitur